Депутатите ще разгледат на първо гласуване промени в Закона за

...
Депутатите ще разгледат на първо гласуване промени в Закона за
Коментари Харесай

Какво ще решават депутатите до края на седмицата

Депутатите ще прегледат на първо гласоподаване промени в Закона за корпоративното подоходно облагане, планува планът на стратегия за работа на Народното събрание тази седмица. Вносител на промените е Министерският съвет, оповестяват от Българска телеграфна агенция. В плана на стратегия за четвъртък са и първите четения на измененията в Закона за акцизите и данъчните хранилища, както и на промените в Закона за налог върху добавената стойност.

Тържествената гала по полагане на клетва на определените за президент и вицепрезидент на България Румен Радев и Илияна Йотова е точка първа от плана на стратегия за през днешния ден.

В дневния ред са планувани и ратификациите на: Паралелното съглашение за предпазен механизъм сред България като заемодател и Единния съвет за преструктуриране като кредитополучател; Споразумението за изменение на Споразумението по отношение на прехвърлянето и взаимното потребление на вноски в Единния фонд за преструктуриране.

Очаква се Народното събрание да одобри и Законопроект за изменение и допълнение на Закона за одобрение на Конвенцията за взаимопомощ по наказателноправни въпроси сред страните - членки на Европейския съюз и Допълнителния протокол към нея, Конвенцията за трансфер на наказани лица и Европейската спогодба за екстрадиция с двата спомагателни протокола към нея.

В плана на стратегия за петък се е планувано второто гласоподаване на Законопроекта за удължение до 31 март 2022 година на действието на разпореждания на Закона за държавния бюджет на Република България за 2021 година Предвиден е и постоянен парламентарен надзор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР