Депутатите се заеха с намаляването на партиите субсидии. Предложението на

...
Депутатите се заеха с намаляването на партиите субсидии. Предложението на
Коментари Харесай

Тошко Йорданов нападна БСП: Не си плащате наема на Позитано

Депутатите се заеха с намаляването на партиите дотации. Предложението на " ИТН " бе те да паднат от 8 лв. на 1 лев за глас.

Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Демократична България оповестиха, че няма да поддържат такова предложение. Заради това ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов атакува левицата като я упрекна, че не си заплаща наема.

" Не стига, че имате такова огромно държавно финансиране, ами вие към 1 март 2021 година за централата ви на " Позитано " 20 не сте си платили наема в размер на 148 180 лева Към общината отговорности имат и НФСБ, и " Воля ", сподели той, представен от dnes.bg.

Според него се подценява волята на 2,5 милиона българи, които на референдума желаеха дотацията за партиите да паднат на 1 лев.

" При нас членският импорт е 10 лв. на месец, някои от вас имат 2 лв. на година и се издържате от парите на хората. Харчите дотациите за нелепости – едни ги държат на влог, други вършат партийни малките екрани ", уточни още Йорданов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР