Депутатите от партия „Атака“ внесоха в деловодството на Народното събрание

...
Депутатите от партия „Атака“ внесоха в деловодството на Народното събрание
Коментари Харесай

„Атака“ иска одит на „Информационно обслужване“

Депутатите от партия „ Атака “ внесоха в деловодството на Народното събрание план на решение, с което желаят Народното събрание да разпореди одит на „ Информационно обслужване “, заяви БНР.

Освен това те ще внесат искане до министъра на превоза Росен Желязков за неотложно освобождение на Съвета на шефовете на сдружението и основаване на нова контролна конструкция.

„ Създаване на контролен съвет от 7 индивида, самостоятелни, за които да се организира конкурс. И по този метод да се хвърли светлина върху работата на „ Информационно обслужване “, изясни водачът на „ Атака “ Волен Сидеров.

По думите му единствено по този начин обществото може да е несъмнено, че институцията, която афишира резултатите от изборите, заслужава доверие.

Квоти за извънпарламентарните партии в секционните изборни комисии и присъединяване на ITспециалисти в работата на „ Информационно обслужване “, пък предложиха самостоятелните депутати, напуснали Българска социалистическа партия и оповестили основаването на нова партия – „ Българска прогресивна линия “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР