Депутати от Европейския парламент и учени публикуваха отворено писмо с

...
Депутати от Европейския парламент и учени публикуваха отворено писмо с
Коментари Харесай

Евродепутати призовават за разследване на руските военни престъпления в Украйна

Депутати от Европейския парламент и учени разгласиха отворено писмо с апел към страните да стартират следствие на военните закононарушения на съветската войска в Украйна, както към този момент направи Германия, оповестява френският вестник " Монд”.

Всички схващат, че Владимир Путин може да бъде измамен под отговорност в Международния съд на Организация на обединените нации в Хага. Но всички, които с деяние или безучастие вземат участие дружно с него в това, всички, които го въоръжават или финансират, би трябвало да знаят, че също могат да бъдат привлечени под отговорност и да завършат живота си в пандиза, в случай че съучастието им бъде потвърдено, се показва в писмото.

От самото начало на войната виждаме видеозаписи на съществени злоупотреби, осъществени от съветските войски в Украйна. Цялата верига на командване, от боеца до управлението на Русия, би трябвало да знаят, че и украинците, и интернационалната общественост ще упорстват за тяхното привличане под отговорност.

Съгласно нормите на интернационалното наказателно право военните закононарушения попадат под универсална пълномощия. Това значи, че тези закононарушения могат да бъдат разследвани и отвън рамките на страната, в която са били осъществени, пишат създателите.

Русия: Наказателна отговорност за тези, които спомагат на западните наказания

Същевременно стана ясно, че партията на съветския президент Владимир Путин " Единна Русия” ще приготви законодателни ремонти, които ще плануват наказателна отговорност за тези, които извършват западните наказания против Русия. Това съобщи секретарят на Генералния съвет на партията Андрей Турчак, представен от съветското онлайн издание " Медуза”.

Това не може да бъде наречено по различен метод с изключение на изменничество. Ние преди малко приехме ремонти, които откриват административна и наказателна отговорност за апели към санкциониране на съветски персони. Предлагаме въвеждане на твърда, включително наказателна отговорност за такива субекти и техните ръководители за следване и осъществяване на глобите на Запада. За на практика директно съучастие във утежняването на икономическата обстановка, сподели Турчак.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР