Депутатът от Промяната обмисля дали да изпълни искането за извинение

...
Депутатът от Промяната обмисля дали да изпълни искането за извинение
Коментари Харесай

Ако Костадинов е обиден за вратовръзката си, Искрен Митев е готов да се извини

Депутатът от " Промяната " обмисля дали да извърши настояването за опрощение от парламентарната естрада
Искрен Митев от " Промяната " съобщи, че първо би трябвало да се извини на децата, тъй като на следващия ден нямало по какъв начин да им обяснят, че сходно поведение не е редно. За мен е притеснително, че господин Костадинов се припозна в думите ми от трибуната. Той потегли да ме наскърбява, аз просто желаех да му оправя вратовръзката, само че очевидно е За физическия контакт, мисля, че всеки заслужен човек би трябвало да заобикаля по тоя метод да се държи. Затова първо бих се извинил на децата, след това на феновете, на вас ", съобщи депутатът след абсурда. Той добави, че му е мъчно да сервира опрощение на хора, които редовно се държат по тоя метод.

" Не заслужават опрощение. Ако Костадин Костадинов се усеща афектиран, че съм му пипнал вратовръзката, по тази причина бих се извинил ", добави още той. Митев бил предизвикан от обиди, изречени от Костадинов, само че не съумя да си спомни какви тъкмо. Колегите, които се пробвали да ги разтърват в действителност основали усещането, че има по-сериозен спор. По никакъв метод не изпитвам боязън от който и да било представител на " Възраждане ", сподели депутатът от " смяната ".

Митев въпреки всичко отиде в парламентарната стая на " Възраждане ", с цел да изяснят въпроса на 4 очи. Костадинов обаче упорства за опрощение от парламентарната естрада, което Митев още обмисля. Но стана ясно, че " в името на парламентарния дух, щом някой се усеща афектиран би трябвало да получи опрощение ". Той е подготвен да понесе наказване, само че това би трябвало да реши Председателският съвет в Народно събрание. " Това държание не е задоволително като цяло. Тук сме да творим закони, а не да се караме махленската и да стигаме до тоя вид пререкания ", призна обаче депутатът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР