Депутатът от “Продължаваме Промяната” Димитър Гочев определи ситуацията с твърдението

...
Депутатът от “Продължаваме Промяната” Димитър Гочев определи ситуацията с твърдението
Коментари Харесай

Гочев, ПП: ГЕРБ заявиха, че ще върнат мандата, но те са непредвидими. Не е невъзможно да не го върнат

Депутатът от “Продължаваме Промяната” Димитър Гочев дефинира обстановката с изказванието за операцията на фотосите с кюлчета в спалнята на Борисов като сюрреалистична и странна. " Трябва да забележим удостоверение от прокуратурата, че сходна експертиза от Екологичен потенциал е била изпращана. Струва ми се извънредно непрофесионално държание да бъде възложен толкоз значим документ на член на Екологичен потенциал, който даже не е от България ", съобщи той за " Денят онлайн ".

Той разяснява и политическата обстановка. " От консултациите при президента ще зависи дали ще има нов кабинет. ГЕРБ обявиха, че ще върнат мандата, само че те са непредвидими. Не е невероятно да не го върнат ", счита той.

Гочев посочи готовността на Политическа партия да беседват за второ държавно управление при трети мандат. " Нашите хрумвания за министър председател са Кирил Петков и Асен Василев и в тяхно лице виждаме възможни благоприятни условия за водач на нов кабинет. Ако има рационални сделки е допустимо да се направи държавно управление с мандат на Българска социалистическа партия ", разяснява той. И посочи, че българската прокуратура демонстрира отвращение да повдига обвинявания за корупционни практики.

" За нас не е приоритет политическия вземане-даване. Не гледаме с положително око на това ", означи Гочев. И показа, че Политическа партия са срещу връщането на хартиените бюлетини.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР