Депутатът от левицата Филип Попов призова за оставката на областният

...
Депутатът от левицата Филип Попов призова за оставката на областният
Коментари Харесай

Депутат иска оставката на председателя на БСП - Видин

Депутатът от левицата Филип Попов прикани за оставката на регионалният ръководител на Българска социалистическа партия във Видин Димитър Велков. Упрекна го в опит за бойкот на вътрешнопартийния избор, заяви БНР.

Под 50% е изборната интензивност в община Видин. Попов разгласи, че повода е опит да бъде провален вътрешнопартийният избор. Според него от описите са заличени неуместни за Велков гласоподаватели, а секцията за гласоподаване във Видин не е била налична за всички:

" Мисля, че актуалният ръководител на Българска социалистическа партия и неговите клакьори към този момент са част от един модел, който е привършен и доверието в него е изрично изчерпано и той би трябвало неотложно да си подаде оставка, с цел да може Българската социалистическа партия във Видин да поеме по своя естествен, уставен и либерален път… Много хора, които пристигнаха да гласоподават с персоналната си карта, с членската си брошура, се оказа, че ги няма в изборния лист, неизвестно по какви аргументи. "

В отговор от локалната организация посъветваха народния представител да напусне Народното събрание. Велков съобщи пред Радио Видин, че Попов е бил осъден от организацията:

" Видинската общинска организация на Българска социалистическа партия го наказа партийно, една година да няма право да заема никакви постове в Българска социалистическа партия и той е подготвен на всичко. С този ход потвърждава, че е подготвен на всичко, единствено и единствено да се докопа до Народното събрание за следващ път. С оглед на това наказване, което му беше наложено, до момента в който той беше член на видинската общинска организация, считам, че е редно той да напусне Народното събрание и да влезе някой по-достоен човек от него. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР