Депутатът от ГЕРБ Александър Ненков коментира смущаващото видео с полицейско

...
Депутатът от ГЕРБ Александър Ненков коментира смущаващото видео с полицейско
Коментари Харесай

Ненков от ГЕРБ коментира кадрите с полицейското насилие: Ами онези, които чупеха и незаконно блокираха града?

Депутатът от ГЕРБ Александър Ненков разяснява смущаващото видео с полицейско принуждение от миналогодишните летни антиправителствени митинги, давайки си сметка, че мнението му " надали ще се “хареса” на всички ".

" Да, изрично всеки превишил правата си, без значение от обстановката, би трябвало да си понесе следствията, най-малкото с цел да служи превантивно и отсега нататък. Аз също съм бил обект на сходни дейности и изрично ги Осъждам. И тук обаче идва различен, също толкоз неуместен въпрос: А какво вършим с тези, които чупеха, оскверняваха държавни институции, блокираха безусловно нелегално града, подиграваха се на служителите на реда, пробваха се да нахлуят в Народното събрание? Малко замязя на една приказка: “Абе да има правила, само че различен да ги спазва”. Според мен е доста значимо, че в случай че желаеме да сме демократично общество, не би трябвало да сме безкритични и да си затваряме очите и за другата страна на монетата….Ако не, значи ни е рано още! ", написа Ненков във Фейсбук.



Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф не разрешава това да се случи.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР