Депутатът от ДПС д-р Хасан Адемов беше благополучно изписан от

...
Депутатът от ДПС д-р Хасан Адемов беше благополучно изписан от
Коментари Харесай

Изписаха Хасан Адемов от ВМА: Благодаря на лекарите и на Кирил Домусчиев за подкрепата

Депутатът от Движение за права и свободи доктор Хасан Адемов беше наред изписан от Военномедицинска академия след лекуване от ковид.

Шефът на обществената комисия, който е почитател на " Лудогорец ", особено благодари за поддръжката на притежателя на клуба Кирил Домусчиев в прочувстено обръщение в профила си във Facebook . Докато беше признат в болничното заведение, от клуба обществено дадоха поддръжката си към своя покровител и му пожелаха бързо излекуване.

Д-р Адемов от през днешния ден към този момент е в домашна конюнктура, само че към момента ще съблюдава домашна карантина.

" Здравейте, от през днешния ден съм в условия на Домашна карантина! Искам особено да благодаря на лекарите, експертите по здравни грижи, санитарите от Клиниката по Инфекциозни заболявания към ВМА за напъните, които поставиха за моето възобновяване!

Благодаря на всички сътрудници, другари, познати и непознати за моралната поддръжка! Благодаря доста и на господин Кирил Домусчиев за логистичната поддръжка в един сложен за мен интервал! Признателен съм! ", написа доктор Адемов.
 
 Хасан Адемов

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР