Депутатът от Демократична България Владислав Панев, който си направи в

...
Депутатът от Демократична България Владислав Панев, който си направи в
Коментари Харесай

Селфи с Пеевски коства на Панев зам.-шефското място в ДБ

Депутатът от " Демократична България " Владислав Панев, който си направи в четвъртък селфи в Народното събрание с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски и отнесе доста рецензии, както от средите на зеленото придвижване, към което принадлежи, по този начин и от средите на Демократична България, е подал оставка като зам.-председател на парламентарната група, съобщи Би Ти Ви.

След като бе охулен в обществените мрежи за фотографията си, Панев се извини публично на страницата си във " Facebook ", " че е провокирал такива отрицателни реакции с постъпките си, оценявайки я като неточност ".

" Очевидно е, че съм сбъркал. Логиката ми беше фотография със признака на корупцията в България. Човекът, който е виновен за медийния монопол в страната, против който приказвах през вчерашния ден от трибуната на Народното събрание. Човекът, който носи отговорност за банкрута на КТБ. За разграбването на " Булгартабак ". Символ на превзетата страна. Да, снимал съм се и пред къщата в Барселона. Пред хотел Берлин. Пред други знаци на модела Борисов-Пеевски. Снимката през днешния ден беше следващия знак на това, което би трябвало да отхвърлим.

Включително посредством бистрота. Пеевски е в Народното събрание. Всички го виждаме там. Снимката не е правена по ъглите, в секрети офиси или кафенета. А пред публицистите. Защото държа на прозрачността в дейностите ", написа още Панев.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР