Депутатът от Демократична България Ивайло Мирчев коментира в социалната мрежа

...
Депутатът от Демократична България Ивайло Мирчев коментира в социалната мрежа
Коментари Харесай

Мирчев за сваленото знаме: Депутат от Възраждане прави възстановка на класиката Партизанин превзема мандра

Депутатът от " Демократична България " Ивайло Мирчев разяснява в обществената мрежа тазсутрешния опит на хора от " Възраждане " да смъкват украинското знаме, сложено върху постройката на Столичната община.
Ето и думите на Мирчев:

“Нито ден без ново дъно!” очевидно ще е новият девиз на партия “Възраждане”. Какво имаме през днешния ден: народен представител от “Възраждане” прави възстановка на класическия сюжет “Партизанин завладява мандра”! Отиват тази заран трима “юнаци” с вишка на “Московска” 33 и смъкват от балкона украинското знаме, сложено там не като нечия прищявка, а с публично решение на Столичния общински съвет.
Дежурният полицейски екип на входа на общината не ги стопира, тъй като, забележете (!), единият се бил показал като народен представител от “Възраждане”. Общинските съветници от “Демократична България” незабавно отидоха на място. Междувременно знамето беше към този момент сменено с ново от екипа на общината. Остава обаче възприятието, че множеството участници в сценката напълно не са съзнавали нито ролята, нито отговорностите си.
“Колеги” от “Възраждане”, определени сте с либерален избор по силата на демократични правила. Вземете се в ръце и започнете да поддържате най-малко минималния стандарт на институцията, която представлявате. Несъгласия можете да имате всевъзможни, само че български депутат да работи като махленски престъпник е уронване на престижа на Народното събрание или, по-просто казано, безспорен срам. И да, почват да ми се изчерпват синонимите на срам около вашите изяви.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР