Депутатът от БСП Елена Йончева заяви, че средствата за документални

...
Депутатът от БСП Елена Йончева заяви, че средствата за документални
Коментари Харесай

БСП с декларация в подкрепа на Елена Йончева


Депутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева съобщи, че средствата за документални филм, снимани от 2012 до 2014 година, са й били преведени от КТБ, когато никой в страната не е знаел за нейния срив. На журналистката беше повдигнато обвиняване за пране на пари.

От левицата са безапелационни, че сега се реализира принуда от страна на ГЕРБ против Елена Йончева. От парламентарната група на "БСП за България " застанаха твърдо зад националната представителка.

Елена Йончева, ПГ на "БСП за България ": Тази офанзива стартира откакто поискахме самостоятелна експертиза на българските автомагистрали. Правителството и Борисов към този момент употребяват основаната и следена от тях Специализирана прокуратура за заплашване, за опасност, за обществено оскърбление на своите съперници. Опитват се да смажат всеки,който разкрива по какъв начин шайката, тази проведена незаконна група разграбва България. Бих желала да ви уверя, че тази офанзива, това заплашване, тази принуда, няма да ни спре.

Междувременно прокуратурата заяви, че Елена Йончева е упрекната, че в качеството си на длъжностно лице - шеф на компания "Офроуд ", е получила по открити в КТБ две банкови сметки сумата от 333 000 евро.

Тя е спомогнала да бъде преобразувано фирменото имущество в персонално, като е знаела, че то е добито посредством закононарушение.

Според обвиняването, действието е осъществено от проведена незаконна група, като имуществото е в изключително огромни размери и съставлява изключително тежък случай. Затова на Елена Йончева е наложена мярка за неотклонение парична гаранция в размер на 20 000 лева.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР