Депутатът Искрен Митев от Продължаваме промяната опроверга информацията, че политическата

...
Депутатът Искрен Митев от Продължаваме промяната опроверга информацията, че политическата
Коментари Харесай

Обрат в ПП! Какво каза Искрен Митев за осигурените депутати

Депутатът Искрен Митев от " Продължаваме промяната " опроверга информацията, че политическата мощ е намерила част от депутатите, с цел да обезпечи болшинството, което да поддържа актуализацията на бюджета.

По-рано бе оповестено изказване на Атанас Михнев, направено в Стара Загора, че " Продължаваме Промяната " върви в посока да обезпечи " цялостно болшинство ".

От партията на премиера обаче обясниха, че изявлението не е представено тъкмо:

" Всъщност това е едно изопачаване на думите му от индивидът, който явно е направил резюме на изявлението. Доколкото знам, сме се свързали с медията, която излиза с тази вест. Защото, когато се изгледа целия запис, може да се види, че никой не е споделил нещо такова. Повторил е думи на това, което е било казано преди  - че в действителност ние работим в тая посока или по-скоро се надяваме да стигнем до този вид разрешаване на казуса " - това сподели Искрен Митев пред публицисти в Народното събрание и съобщи упованията си, че ще се стигне до утвърждението на актуализацията в зала.

" Депутатите не са хартиени фигурки, ние не можем да взимаме който и да било - това са хора, които са пристигнали тук с опредени убеждения, да пазят позиция на своите гласоподаватели. Ние до момента сме работили с огромна част от народните представители от " ИТН ", дано да не забравяме, че нещата, които сме постигнали, без значение по какъв начин се развиха на тоя стадий, ние сме ги постигнали дружно. И не забравяйте, че на нас ни би трябвало болшинство от присъстващите в зала – не за всяко решение в Народно заседание трябват 121 народни представители ".

Актуализацията на бюджета бе призната на първо четене и от Комисията по икономическа политика в Народното събрание.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР