Денят като цяло е благоприятен, но се препоръчва да ограничите

...
Денят като цяло е благоприятен, но се препоръчва да ограничите
Коментари Харесай

Раци, днес ви е сантиментално. Везни, не предприемайте нищо ново

Денят като цяло е удобен, само че се предлага да ограничите контактите, в това число с обичания човек.

Овен – Денят може да донесе напрежение в службата или вкъщи, по тази причина ще е най-добре, в случай че сдържате нервите си и се опитате да запазите успокоение. Бъдете твърди и се борете за това, в което вярвате, само че избягвайте да опъвате въжето до точката на разкъсване.

Телец – Може би до момента сте приемали колегата си за даденост, само че е добре да започнете да приемате връзката си доста по-сериозно, да измененията отношението си към него или нея. Разбира се в позитивна посока.

Близнаци – Чувствате потребност от успокоение и тишина, само че като цяло ще сте добре през целия ден. В службата ще ви се даде късмет да поправите предходна неточност, тъй че се концентрирайте върху работата. В любовта бихте могли да постигнете мечтаната цел, само че единствено в случай че не бързате с решенията.

Рак – Днес ще ви е малко сантиментално и меланхолично, допустимо е да сте по-чувствителни към думите и постъпките на другите. Внимателно подбирайте компанията си и избягвайте несъответствуващи хора.

Лъв – Много отговорности и отговорности се нуждаят от вашето внимание. Бъдете внимателни, доколкото е допустимо и не споделяйте желанията си с другите. Трябва да обмислите всеки въпрос и да вземете най-хубавото решение.

Дева – Този ден може да извади на ярко доста въпроси, които ще се нуждаят от неотложно внимание. Бъдете готови, другояче може да се почувствате по този начин, като че ли са ви издърпали килимът отдолу под краката.

Везни – За някои ще е малко по-труден денят. Желателно е да се стремите към успокоение и в усамотение. Не предприемайте нищо ново, само че е добре да завършите това, което сте почнали. Пазете се от инцидентни контакти, от непредвидени изненади.

Скорпион – Трябва да бъдете по-внимателни с помощта, която оказвате на другите хора. Не е належащо да чакате специфичен ден, с цел да изразите любовта си към колегата. Това можете да извършите и през днешния ден, да покажете на обичания човек какъв брой е специфичен за вас.

Стрелец – На работното място бъдете по-дискретни по отношение на това, което възнамерявате и ще избегнете непотребни проблеми. Ако имате връзка, контролирайте егото си и не позволявайте това да скапе връзките ви с колегата.

Козирог – Днес по-добре не разчитайте на покровителството на звездите и шанса по отношение на вашите дейности. Необходимо е да се стремите да прекарате в спокойна и непринудена конюнктура. Възможни са проблеми от битов темперамент.

Водолей –На работното място се пазете да не се озовете в конфликтна среда. Добре ще е да посветите деня на дома и на фамилията. Не е удобно за значими срещи. Не се опитвайте да подтикнете хода на събитията в мечтаната посока, това няма да донесе положителни резултати.

Риби –Най-после ще видите светлина в края на тунела и ще сте по-оптимистично настроени. Днес не е изключена опцията да запърхат пеперуди в корема ви като видите някого. Понякога работата и любовта вървят ръка за ръка.

 

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР