Денят е сложен и труден. През този период може да

...
Денят е сложен и труден. През този период може да
Коментари Харесай

Раци, отложете всички важни решения. Водолеи, обърнете внимание на себе си

Денят е комплициран и сложен. През този интервал може да възникне както експанзия, по този начин и незаинтересованост. Това се дължи на намаляващата сила във етапа на намаляващата Луна. Кротко се скатавайте.

Овен – Днес е ден за релакс, по тази причина ви се предлага да прекарате деня с обичаните си хора. Ще бъдете опорната точка за обичан човек, постоянно ще бъдете този, който дава препоръки на другите. Глътка чист въздух ще облекчи неприятното главоболие.

Телец – Днес сте заети с решаването на някои логистични проблеми. Бъдете дипломатични, с цел да избегнете напрегната обстановка. Общото ви положение е доста положително, заради което сте склонни да задоволявате всичките си кулинарни стремежи.



Близнаци – Добре ще се отпуснете, като четете забавна книга, гледате филм или слушате обичана музика, изцяло игнорирайки домакинската работа. Избягвайте да бъдете прекомерно потайни към колегата си, в случай че не желаете сцена на ревнивост.

Рак – Днес е добре да отложите всички значими решения, които се изискват от вас и да прекарате деня на мира в дома си, със фамилията или колегата. Бъдете по-оптимистично настроени и спрете да мислите за празната половина на чашата.

Лъв – Най-накрая можете да се насладите на спокоен интервал, в който можете да забравите всички проблеми, които са ви разстройвали през седмицата. Домакинската работа може да изчака. Може да получите телефонно позвъняване от стар/а приятел/ка.



Дева – Вие сте най-активни, когато става дума за подаване на ръка за помощ. Специален мотив може да подтикне мнозина да излязат в този ден на открито от вкъщи. Няма да ви навреди, в случай че сте малко по-отворени с колегата си и в случай че покажете положителните си усеща.

Везни – Денят е удобен за дребни промени в дома, без значение дали ремонт, разбъркване на мебели или покупка. Препоръчително е през днешния ден да се заобикалят физически натоварвания, защото може да се появят някои неразположения.

Скорпион – Малко неразбирателство с някой от близкото обграждане може да преобърне целия ви ден. Опитайте се да запазите успокоение и деликатно анализирайте всички детайлности. В последна сметка всички проблеми имат решение.

Стрелец – Опитайте се да не се влияете от мнението на хората към вас. Хванете бика за рогата и реорганизирайте живота си както желаете. Могат да се появят непредвидени разноски, които малко ще разклатят касичката ви.



Козирог – Тези, които към този момент имат връзка, ще имат спокоен ден, без значими събития. Дори през днешния ден да се почувствате разчувствани от нещо, би трябвало да запазите успокоение и да извършите нужните взаимни отстъпки.

Водолей – Откажете се от безредния си график и обърнете повече внимание на себе си! Това ще ви се отрази добре. Ако желаете да имате постоянна връзка, избягвайте през днешния ден да влизате в разногласия, дразги, изясняване на въпроси.

Риби – Днес някаква причина или въодушевление ще ви накара да се пандизите в себе си и никой от околните ви няма да знае по какъв начин да подходи или какво да направи, с цел да се почувствате по-добре. Оставете да ви оказват помощ, даже да е с една добра дума.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР