Денислава Велкова стана известна след участието си в романтичното предаване

...
Денислава Велкова стана известна след участието си в романтичното предаване
Коментари Харесай

Денислава разкри защо влиза в "Един за друг"

Денислава Велкова стана известна след присъединяване си в сантименталното предаване „ Един за различен ”. Там тя влезе със своя някогашен обичан Дани. Малко по-късно видяхме Дени и в няколко други риалити формата, измежду които и „ Игри на волята ”, където тя приключи много напред в крайното класиране за огромната премия.

Само преди няколко дни Денислава сама разгласи, че влиза в „ Един за различен ” за повторно и всички допуснаха, че откакто няма да застане до Емо Чолаков като водеща, най-вероятно ще влезе в шоуто дружно с новия си обичан.

Е, оказа се, че Дени няма никакво желание да демонстрира новата си обич пред всички. Тя няма да е участник в риалитито, а става част от екипа на „ Един за различен ”. Дени ще води подкаста на шоуто, който ще се споделя „ Един без различен ”.

Денислава признава, че няма да щади отпадналите двойки и им е  подготвила доста неуместни въпроси, на които ще би трябвало да дават отговор. Тя споделя още, че това да е водеща връща доста хубави мемоари от предходното й присъединяване в „ Един за различен ”, когато влезе с Дани.

Денислава е безапелационна, че с някогашния й са в положителни връзки, макар че към този момент не са двойка. Тя поучава всички двойки (дори и тези с проблеми) да преминат през формата, тъй като по този начин ще научат „ дали могат да са един за различен или един без различен ”.

Източник: nova.bg 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР