Ден на пълнолунието. Около вас има много изкушения и съблазни.

...
Ден на пълнолунието. Около вас има много изкушения и съблазни.
Коментари Харесай

Деви, време е за промяна! Риби, съдбата ви дарява с благополучие

Ден на пълнолунието. Около вас има доста изкушения и съблазни. Пазете се да не се отклоните от правия път. Лесно може да станете мързеливи и податливи, внимавайте да не ви излъгват.

Овен – Това е динамично и вълнуващо време. Възползвайте се от необикновените благоприятни условия. За благополучие можете да намерите метод да бъдете себе си и даже малко „ лудички “, без да обиждате или разстройвате другите.

Телец – Безразличие и ангажираност ще се редуват с неконтролируема смяна на настроенията. Стойте надалеч от злословия и неискрени хора. Ниската витална сила и известно количество стрес няма да ви се отразят добре.

Близнаци – Планирайте в придвижване и се организирайте допустимо най-бързо, с цел да не пропуснете опциите. Физическа сила има в обилие. Ще би трябвало единствено да говорите с нараснало внимание: тези, които ви слушат, се нуждаят от повече изясненост. Бъдете деликатни при харченето.


Рак – В фамилията черпите от новооткритият си оптимизъм, с цел да преодолеете несъмнено напрежението един път вечно. Ще имате опция да инвестирате в нови планове, разширявайки обсега си на деяние.

Лъв – Радикални, обществени или софтуерни хрумвания притеглят интереса ви. Сега е идеалният миг да визиите вашите оферти или да отговорите на словесните провокации на другите.

Дева – Секторът на измененията ще бъде изключително фаворизиран от вашата новооткрита решителност: с огромна сила, с помощта на благосклонните Плутон и Уран към вашия знак, ще можете да подкрепите своите причини.

Везни – Отпуснете се, като се потопите в спокойна среда. Намирането на време за вашите занимания и приятни занимания ще бъде потребно за тялото и мозъка. Преминаването на Слънцето през Овен генерира отмалялост у доста от вас.

Скорпион – Ще имате известни усложнения с концентрацията, тъй че ще би трябвало да положите повече старания от нормално при осъществяване на нормалните действия. Премахнете отрицателните мисли и се пробвайте да се отпуснете, като мислите за спокойни неща. Венера усилва чара ви.


Стрелец –Това е идеалното време да се забавлявате и купонясвате. Излезте на открито и се запознайте с нови хора, пробвайте нови действия или посетете места, на които в никакъв случай не сте били. Разширяването на кръга от другари не е единствено за обогатяване на обществения ви живот, това е и метод да имате повече благоприятни условия.

Козирог – Доброто равнище на умствена изясненост ще ви защищити от неприятни подхлъзвания. Бъдете решителни, само че не повърхностни. Венера ви омекотява. Организирайте нещо забавно в компанията на другари.

Водолей – Отделете малко време, с цел да се включите в дребни, само че умни планове, които до момента сте пренебрегвали заради липса на време. И по-късно отделете още време, с цел да ги разработите и усъвършенствате.

Риби – Венера във вашия знак ви дава ужасно възприятие за благоденствие, за вътрешно задоволство и ви поддържа здрави. За да поддържате форма за дълго време, планирайте да отидете на фитнес или да спортувате.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР