Демократична България ще подкрепят кандидатурата на Лозан Панов за президент.

...
Демократична България ще подкрепят кандидатурата на Лозан Панов за президент.
Коментари Харесай

Христо Иванов ще предложи ДБ да застане зад Лозан Панов

" Демократична България " ще поддържат кандидатурата на Лозан Панов за президент. В " Неделя 150 " на Българското национално радио съпредседателят на обединението Христо Иванов сподели, че следва трите обединения да вземат официално решение за поддръжката.

Иванов персонално ще предложи на обединението да застанат зад ръководителя на Върховния касационен съд. Стана ясно още, че сред Лозан Панов и водачите на " Демократична България " е имало среща преди оповестяването на кандидатурата му.

" В петък е имало диалог сред другите сътрудници в обединението. Аз просто бях и в този момент съм в чужбина. Така, че нямах опция да се включа онлайн, само че подобен диалог е имало на последния стадий в петък. Коректно е, откакто се вземат съответните решения от наша страна, да се споделя, че това е негова персонална кандидатура, излъчена от самодейност " Правосъдие за всеки ", която се употребява с поддръжката на " Демократична България " и може би и други политически обединения и фигури. Ще забележим ", съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР