Декларациите винаги получават внимание в Народното събрание. Ще бъде добър

...
Декларациите винаги получават внимание в Народното събрание. Ще бъде добър
Коментари Харесай

Рибарски: Продължаваме промяната не са се фиксирали над никакви комисии

Декларациите постоянно получават внимание в Народното събрание. Ще бъде добър мотив за диспути, в случай че бъде прегледана. Нашите политики сме ги декларирали от дълго време. Хората видяха коя партия на какви политики държи. Това сподели в изявление за " Още от деня " депутатът от " Продължаваме промяната " Радослав Рибарски.

По думите му, " Продължаваме промяната " не са се фиксирали над никакви комисии. " Тези диалози предстоят. Да забележим какъв метод ще бъде определен. Тогава ще преценим които комисии са витално значими. Не броят, а работата в комисиите е по-важното. Не сме обсъждали да се отхвърляме да бъдем ръководители ", уточни депутатът.

Той разяснява и двете цени за ток за битовите консуматори. " Тази концепция беше прегледана от нас, дружно с КЕВР. Идея, която лансирахме и по време на предизборната акция. Начинът, по който служебното държавно управление се пробва да я приложи, не е методът, по който я виждаме. Искахме да дадем опция на КЕВР да дефинира какви са търпимите равнища, каква би трябвало да е квотата, до която да се използва по-евтина сила. Виждаме по-прозрачен разговор с всички страни, с цел да се реализира действително работещ механизъм ", уточни Рибарски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР