Декемврийският брой на Forbes България би могъл да има колекционерска

...
Декемврийският брой на Forbes България би могъл да има колекционерска
Коментари Харесай

Григор Димитров е декемврийската корица на Forbes


Декемврийският брой на Forbes България би могъл да има колекционерска стойност за почитателите на Григор Димитров. Българската тенис звезда украси корицата на изданието за повторно, тъкмо десетилетие откакто това се случи за последно.

„ Най-големите упования и най-големите разочарования са вътре в мен “ – споделя първата ни ракета в изявлението пред основния редактор Веселин Димитров, извършено в дома на международния №28 в Монте Карло в края на октомври. От Forbes разкриват, че в диалога са наранени тематики, за които тенисистът рядко приказва с медиите в такава дълбочина – за провокациите, през които минава, за любовта му към България и упованията, които почитателите в родината му иамт към него, както и за тези, които самичък дефинира.

Макар да имаше проблеми с травми и неубедителни интервали, Димитров въпреки всичко има учредения да запомни отминаващата година с положително. Българинът игра четвъртфинал в Индиън Уелс, както и полуфинал в Монте Карло. В Княжеството първата ни ракета победа Каспър Рууд, който няколко седмици по-късно стигна до финала на Ролан Гарос.

На Уимбълдън първата ни ракета претърпя травма, след която му бе нужно много време, с цел да преоткрие положителната си форма. Това обаче въпреки всичко се случи и Димитров приключи 2022 година с полуфинал във Виена и осминафинал в Париж, осигурявайки си следващо довеждане докрай на годината в Топ 30.

Българските почитатели също имаха опция да видят огромната ни звезда онлайн. Пет години след триумфа си в шампионата той се завърна на Sofia Open, само че за жалост отстъпи пред Иля Ивашка на осминафинала.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР