Дебора Михайлова от Стара Загора, която миналото лято влезе във

...
Дебора Михайлова от Стара Загора, която миналото лято влезе във
Коментари Харесай

След касапницата и 400-те шева: Дебора завърши 12-ти клас, появи се като принцеса на бала

Дебора Михайлова от Стара Загора, която предишното лято влезе във всички новинарски излъчвания с това, че приятелят ѝ я е нарязал с макетно ножче, в резултат на което се бе наложило лекарите да ѝ създадат 400 шева, приключи 12-и клас.
Старозагорката сполучливо се дипломира в междинното учебно заведение в родния си град, предава trud.bg. Малко преди абитуриентския си бал тя показа фрагменти от изпращането в учебния двор.
От фотосите се вижда, че Дебора е заложило на розов стайлинг, вид „ Барби “, кино лентата, която стана същински шлагер преди година. За специфичния ден се вижда, че тя е избрала къса розова рокля, високи обувки в физически цвят и сребърни бижута.
”Днес изживях най-емоционалния си ден в школото, за последно прекрачих прага на учебно заведение и чух звънеца, само че в едно съм сигурна, че от тук нататък ми следва всичко най-хубаво! Предишните пет години бяха доста прочувствени, имаше смях, нерви и не малко сълзи само че съм признателна, че имах шанс да попадна в този страховит клас! ”, показа Дебора.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР