Даяна Хаджиева, една от най-популярните участнички във Фермата“, прие зрителите

...
Даяна Хаджиева, една от най-популярните участнички във Фермата“, прие зрителите
Коментари Харесай

Скандална участничка от Фермата заминава за Африка

Даяна Хаджиева, една от най-популярните участнички във " Фермата “, одобри феновете на bTV на посетители вкъщи си, с цел да им покаже по какъв начин се подготвя една от обичаните ѝ закуски. Рецептата за нейните палачинки е извънредно елементарна и изисква единствено банан и две яйца. Даяна изясни, че всичко, което готви, е толкоз просто, тъй като кухнята не е обичаното ѝ място и гледа да не се задържа доста там.

" Това е последното място, на което можеш да ме намериш “, разкри тя.

В последно време Даяна не се появява толкоз постоянно в телевизионните студиа, тъй като, както самата тя сподели, малко е пренаситила ефира със себе си и си е дала отмора.

В професионално отношение животът ѝ доста се е трансформирал. В момента филмовите ѝ участия са в застой, по тази причина пък се изявява на сцената. Тя взе участие в първата си театрална режисура – " Нова земя “, в която феновете избират какво да се случи.

Едно от най-новите инициативи в живота ѝ е курсът по жестов език, който посещава. Засега може да се показа и да каже " Не ви разбирам “, в случай че някой прави знаците прекомерно бързо. Даяна е доста щастлива от избора си да влезе във " Фермата “. Според нея това е била най-задружната плантация в историята на предаването и участниците не престават да поддържат контакт един с различен.

Следващия месец Даяна отпътува за Африка, като се надява да се поучи от африканската просвета и да разбере по какъв начин е допустимо хора, които имат толкоз малко, да са толкоз щастливи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР