Дъщерята на Краля на строителството в Русия Александър Чигирински, 17-годишната

...
Дъщерята на Краля на строителството в Русия Александър Чигирински, 17-годишната
Коментари Харесай

Крехката дъщеря на руски олигарх само веднъж летяла не в частния си, а в обикновен самолет и се шокирала от тълпата на борда

Дъщерята на " Краля на строителството " в Русия Александър Чигирински, 17-годишната Ирина показа противен спомен от своя живот. Оказа се, че когато била на нежните 14 години младата дама се принудила един път да размени частния аероплан на своя баща с най-обикновен полет. Работата е там, че момичето не знаел, че в салона на машината право да се намират имали и други хора, с изключение на членовете на нейното семейство, написа Супер.

Самата Ирина признава, че в никакъв случай " повече няма да рискува по този начин ".

" Влизам в самолета. Там виждам купчина хора. Викам на стюардесата: " Абе тия с нас ли ще летят? ", оплаква се момичето в Инстаграм от сложния си живот.
Ира обаче има и хубави мемоари. Момичето също споделя, че брат ѝ по гледище на татко ѝ отишъл да работи като чистач в Рубльовка, а в този момент " е притежател на една от най-големите компании за преправка на отпадъци ".

Потребител обаче се поинтересува, от кое място тя има чанта " Биркин " за 500 000 рубли. " Ако би трябвало да бъдем точни, 570 000 ", поправя го Чигиринская, а по-късно, правейки знака на дявола, изяснява: " Може би, тъй като тате е Александър Чигиринский ", й-е-е-е ".
Бащата на Ирина е един от най-големите строителни бизнесмени в Москва.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР