Дарявам 1,5 декара от дворното си място в село Константиново

...
Дарявам 1,5 декара от дворното си място в село Константиново
Коментари Харесай

Невиждано благородство: Писател дарява земята си за строеж на хоспис!

Дарявам 1,5 декара от дворното си място в село Константиново за изграждане на приют. Селото е единствено на 15 километра от гр. Варна, парцелът е в регулация, на два пътя, електрифициран и водоснабден. Районът е доста спокоен, с извънредно чист въздух, приятна гледка и отстоящ единствено на към 600 метра от красива дъбова гора. – това написа в персоналния си профил варненският публицист Марин Урумов.

50-годишният създател, който има зад тила си една сихосбирка, а в края на месеца чака излизането и на собрника си с разкази „ Бакъреният кон “, има единствено едно изискване към възможния вложител. И то е - най-малко две стаи да бъдат предоставени за обществено слаби възрастни българи, за които обгрижването до края на дните им да бъде гратис и безплатно.  

Ето какво написа още във фейсбук Марин Урумов:
 
„ В взаимозависимост от вложителя върша следната спогодба:
 
При вложител - организация с идеална цел или страната, ( последното би изненадало всички ни ) за отбягване на непозволеното отклонение на средствата по финансирането и самото строителство, имам изискване персонално (и безвъзмездно) да давам отговор и проследявам разходването на финансите по плана. Гарантирам с името си, както, сигурен съм, и всички които ме познават, ще подсигуряват честността ми. Имам и нужната подготвеност - професионален счетоводител съм с над 20 години трудов стаж и експерт към Варненски Окръжен Съд – лицензиран оценител на недвижими парцели и специалист съдебно-счетоводни експертизи.
 
При проявен интерес от частен вложител, изискването ми е най-малко две стаи да бъдат предоставени за обществено слаби възрастни българи, за които обгрижването до края на дните им да бъде гратис и безплатно.
 
Нямам нужните средства да построя приюта самичък, за това чакам поддръжката Ви да помогнете това известие да стигне до повече хора. На политиците не им пука, само че страната сме аз и вие, а не те, и имам вяра, че всеки българин, даже най-бедния, заслужава почтена напреднала възраст и заслужен живот! Моля, подкрепете ме! “. 
 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР