Държавният департамент на САЩ ще отмени плащанията от 2017 и

...
Държавният департамент на САЩ ще отмени плащанията от 2017 и
Коментари Харесай

САЩ се готвят да спрат помощи за Салвадор, Хондурас и Гватемала

Държавният департамент на Съединени американски щати ще анулира заплащанията от 2017 и 2018 година за Салвадор, Гватемала и Хондурас – страните от които потегли големият кортеж с мигранти, търсещи леговище и по-добър живот в Съединени американски щати, съобщи БГНЕС.
" Ако Мексико не спре незабавно всички незаконни имигранти, които са се насочили към Съединени американски щати през южната ни граница, аз ще затворя границата или големи елементи от границата още идната седмица ", написа американският президент Доналд Тръмп преди ден в профила си в Twitter.
Заплашвайки с фрапантни ограничения Мексико, Тръмп на процедура разгласи, че е прекомерно евентуално да затвори южната американска граница още идната седмица, в случай че мексиканските управляващи не спрат незабавно противозаконната имиграция. Президентът, който отхвърли финансова помощ на три централно американски страни поради напора на техни жители на север, акцентира, „ че изобщо не се майтапи “ за затварянето на границата макар че сходен ход може да навреди на стопанската система и на двете страни.
" Това може да значи щета за цялата търговия с Мексико ", съобщи Тръмп. " А ние ще затворим границата за доста дълго време ", безапелационен беше той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР