Държавна награда за проф. Тодор Кантарджиев, когото здравният министър Стойчо

...
Държавна награда за проф. Тодор Кантарджиев, когото здравният министър Стойчо
Коментари Харесай

НФСБ: Държавна награда за проф. Тодор Кантарджиев

Държавна премия за проф. Тодор Кантарджиев, който здравният министър Стойчо Кацаров пенсионира като шеф на Националния център за заразни и паразитни заболявания, предложи НФСБ.

НФСБ предлага на президента Румен Радев проф. Тодор Кантарджиев за държавното отличие - медал „ Св. Св. Кирил и Методий “, за извънреден принос за спасяването на българската нация, разгласи партията на Валери Симеонов. Оттам напомнят, че над 160 чиновници на Националния център по заразни и паразитни заболявания се подписаха под настояването проф. Кантарджиев да бъде върнат на работа. Стотици жители го поддържаха. Десетки студенти по медицина застанаха зад него.

НФСБ застава зад потвърдения експерт, който, дружно с сътрудниците си от Националния действен щаб съумя да преведе страната ни през тежките времена на коронакризата, се споделя в позиция на партията.

„ Опитът професорът-инфекционист да бъде отхвърлен под привидния претекст за навършени години за пенсия, е обикновен ход и очевиден реваншизъм. Или пък зад това се крият нечии персонални мераци? ”, афишират още от НФСБ. И декларират: „ Върнете проф. Кантарджиев! Той е освен потвърден експерт и доктор. Той е актуален воин. ”. Трудно ще го изчегъртате, безапелационни са от НФСБ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР