Държавен фонд "Земеделие" провери къщата за гости на фолк певеца

...
Държавен фонд "Земеделие" провери къщата за гости на фолк певеца
Коментари Харесай

Къщата за гости на Милко Калайджиев се използва по предназначение

Държавен фонд "Земеделие " ревизира къщата за посетители на фолк артиста Милко Калайджиев. Тя се намира в в свиленградското село Мезек.

Проверяващите не откриха нарушавания към този миг не са открити нарушавания. Къщата е издигната преди четири години и към момента е в мониторингов интервал. Тя се употребява по предопределение.

Общата стойност на плана е 435 000 лв., от които 304 000 лв. са европейско финансиране.

„ Нямам никакви терзания. Аз съм казвал от дълго време, че съм обществено лице и всяка моя стъпка се следи от всички вероятни институции. Къщата от първия ден, в който е издигната и пусната за това, за което е направена, се употребява единствено и само за гости”, изясни пред bTV Милко Калайджиев.

Междувременно бе обявено, че Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество не е открила нарушавания при инспекциите против Цветан Цветанов, министъра на туризма Николина Ангелкова, някогашния зам.-министър на младежта и спорта Ваня Колева, някогашния зам.-министър на енергетиката Красимир Първанов, Цецка Цачева, Вежди Рашидов и ръководителя на Върховния касационен съд Лозан Панов.

КПКОНПИ е прекратила още и инспекциите по сигналите против Валери Симеонов, Елена Йончева, Валери Жаблянов и Крум Зарков. Те са по разнообразни проблеми, този против Симеонов се отнася за договорка в интервала, когато той е бил ръководител на общински съвет в Бургас. Сигналът против Жаблянов е за неверна информация подадена декларация по отношение на парцел и средствата свързани с него. При Крум Зарков сигналът е за имотни покупко-продажби.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР