DARA стартира годината по-добре от всякога – с договор с

...
DARA стартира годината по-добре от всякога – с договор с
Коментари Харесай

Дара - студена като лед в новото си парче

DARA започва годината по-добре от всеки път – с контракт с една от най-успешните английски организации за развиване на актьори и с нов сингъл, основан дружно със страховит екип от задгранични създатели.

“Cold As Ice” се ражда в границите на първия интернационален креативен лагер за писане на песни у нас – Sofia Songwriting Camp, по време на който DARA влиза в студио с трима надарени продуценти, създатели на музика и текстописци – Fabian Torsson, YNGA и Jungleboi, който е прочут музикален продуцент, а към този момент и актьор, чиято последна колаборация е със супер звездите ZAYN и R3HAB.

Дръзкото парче е напълно на британски език, а видеото към него (реж. Виктор Антонов – Рик) показва DARA като впечатляваща актриса с ексцентрични танцувални умения.

Проектът “Cold as Ice” ще има своя премиера в 20 страни, измежду които Русия, Южна Корея и Англия и ще бъде подсилен от цифрови екипи в 30 страни, в това число Германия, Швейцария, Италия, Австрия, Израел, Полша, Унгария, Турция, Скандинавските страни и други, а зад изпълнителката към този момент стои и английски екип, който стартира да я стартира в Обединеното Кралство.

За DARA това е единствено началото!

Официалната премиера на “Cold As Ice” е през днешния ден (29.01), в 20:00 ч. в радио и телевизионния ефир, както и в YouTube канала на “Вирджиния Рекърдс “ и всички стрийминг платформи – Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal и други



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР