Аня Пенчева не е използвала връзките си, за да уреди

...
Аня Пенчева не е използвала връзките си, за да уреди
Коментари Харесай

Аня Пенчева: Вече нямам снаха!

Аня Пенчева не е употребила връзките си, с цел да уреди снаха си Ива Русинова да завземе летището край Дупница. Нещо повече, синът на актрисата се е разделил тихомълком с брюнетката, написа в. „ Уикенд “.

„ Аз към този момент нямам снаха. Ачи и Ива се разделиха преди време. Не съм пособия с нищо за летището, не контактувам с майката на внучето ми Борис “ – декларирала пред сътрудници Аня. Секссимволът на българското кино от години не таи топли усеща към дрифтърката, която кръсти първородния си наследник на своя татко – Борис Русинов. Това огорчи Пенчева, само че тя въпреки всичко поддържаше някаква връзка със снаха си.



Малкият Борис Ангел Караньотов се роди на 5 февруари 2020 година Момченцето е плод на любовта сред известната дрифтърка Ива Русинова и мотоциклетиста Ангел Караньотов. Ангел и Ива се сгодиха година по-рано, само че не подвигнаха женитба, тъй като брюнетката забременя. Двамата са се разделили преди повече от година, научи „ Уикенд “. На Ива не й липсвали ухажори, а Ангел към момента ближел любовни рани. Естествено, мама Аня го успокоявала, че ще срещне друга жена, която да е тъкмо за него. Двамата нямат общи фотоси в обществените мрежи от много време, а дребният Борис прекарва празниците ту при мама, ту при тате. Ива Русинова е първата жена дрифт водач у нас. Занимава се с това от 2010 година Двамата с Ангел се срещат през 2016-а в столичен мол.

„ Не всичко е било розово и прелестно, ние като всичко хора сме имали нашите интервали на разправии и битовизми, само че той в никакъв случай не се е отказвал от мен и постоянно аз съм по-пасивната, а той тропва по масата и споделя: „ Не! С мене ще си! “, призна преди време някогашната снаха на Аня.

Ангел е плод на любовта сред секссимвола на родния спектакъл и предприемача Ивайло Караньотов. Той има една щерка от първия си брак – Карина Караньотова, и доведена дъщеря – Петя Дикова, чийто татко е Сашо Диков. Двете сестри са в положителни връзки с брат си, само че не се обичат между тях.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР