Дамското трио Viva представи новата си песен Supernova, в която

...
Дамското трио Viva представи новата си песен Supernova, в която
Коментари Харесай

Трио VIVA пусна нестандартно ВИДЕО към новата си песен

Дамското трио Viva показа новата си ария " Supernova ", в която описват за силата на дамата, която е уверена в себе си и знае коя е. Това е четвъртата ария с видео от идния им албум, който се чака да излезе до края на тази година.

" Много танци, доста екстравагантни визии. Това ни беше задачата - да сме разнообразни за всеки един план. Снимачният ден беше доста дълъг и изтощителен, само че беше доста занимателно. За първи път танцуваме на неравномерен терен, имаше много спъвания ", описа Йоана Великова в предаването " България заран " на Bulgaria On Air.

Идеята е била на техния оператор и режисьор, само че и девойки също играят значима роля в концепцията на видеото. Целта е била фонът да бъде по-семпъл и индустриален, до момента в който те танцуват в цветни костюми. Записали са българска и британска версия, стана ясно от думите на Виктория Чешмеджиева.

" Самата ария е доста танцувална и е с много друго звучене. Стараехме се да се доближим оптимално доста до K-pop стилистиката, което не е правено доста в България. Справихме се сносно ", сподели на собствен ред Виктория Ехиянова пред Bulgaria ON AIR.

На 13 май девойките получиха огромния късмет да подгряват Б.Т.Р., където за пръв път изпяха пред аудитория новата си ария.

" Това, че тяхната аудитория хареса нашата ария, значи доста за нас ", споделиха от трио Viva.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР