Дали вярвате в поверия или не, това зависи от самите

...
Дали вярвате в поверия или не, това зависи от самите
Коментари Харесай

Среща със змия предвещава важна промяна

Дали вярвате в поверия или не, това зависи от самите вас, настояват психолозите. Много от нас се замислят, когато черна котка им мине път, и се чудят дали да минат през него. Често се случва в случай че го създадат, да мислят, че неуспехът им денем се дължи навръх това.

Самата религия в шанса е подсъзнателна и това, което в различен ден ще ни се стори напълно нормално, от време на време считаме за същински знак от ориста. Счупено огледало, черна котка – всичко това ни учудва всякога, когато ни носи триумф или крах.

Сред най-известните случки, които съгласно хората могат да повлияят на шанса, са когато в дома или двора ви заживеят прилепи. Според китайците да вземем за пример прилепът е знак за бъдещо благосъстояние.

Според източните вярвания прилепът се заселва единствено на място с доста позитивна сила, той сякаш предчувства триумфа, който ще сполети хората там.

 Среща със змия предвещава значима смяна

Ако някой ви даде пари в ден, който смятате за късметлийски, е знак за скорошно замогване. Ако този ден се падне по време на новолуние или пълнолуние, запазете тези пари, тъй като те ще ви донесат още доста.

Когато екскремент от пиле падне върху главата ви, това се счита за знак за бъдещо благосъстояние, който идва от небесата. Като цяло птиците, които живеят към дома ви, носят положителни вести и разкриват нови благоприятни условия.

Затова, когато видите птици към вашия дом, нахранете ги. Ако видите змия, това е знак, че ще се случи нещо значимо в живота ви. Никога не се опитвайте да убиете змия, изключително в случай че не ви нападна.

Според източните нации змиите са мощно свързани с вашето духовно наличие. Затова те бягат сега, в който усетят наличието на човек в близост.

Когато ви сърбят ръцете, това е знак, че ще получите пари или ще ги изгубите. Ако усещате боцкане в лявата ръка, скоро ще спечелите пари, а в случай че това се случва с дясната ви ръка – парите скоро ще ви изоставен.

Когато видите падаща звезда, незабавно си пожелайте нещо. То ще се сбъдне след тридесет дни. Ако в сбора от числата на датата на вашето раждане участва цифрата осем, това също е знак, че сте галеници на ориста, и то вечно.

Осем е магическо число, тъй че изчислете датата на раждането си, като съберете деня, месеца и последните две числа от годината, в която сте родени.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР