Дали телефонният ви номер е просто низ от случайни числа,

...
Дали телефонният ви номер е просто низ от случайни числа,
Коментари Харесай

Съберете цифрите на телефонния си номер и вижте какви хора сте

Дали телефонният ви номер е просто низ от инцидентни цифри, или оказва въздействие върху живота ни и решенията, които вземаме? Според нумеролозите тези цифри не са инцидентни и си коства да бъдат оценени. Какво могат да ни кажат за нас?

Нумерологията е една от езотеричните науки, основаваща се на смисъла на числата. Нумеролозите имат вяра, че посредством разбор на датата ви на раждане и нумерологичния разбор на вашето име и фамилия е допустимо да се изготви изложение на вашия темперамент, предразположеност и персона и да се създадат прогнози в разнообразни области на живота ви. Основата за осъществяването на подобен разбор е познаването на нумерологичното число на индивида.
Интересно е, че нумерологията си пробива път даже в цифровия свят - в епохата, доминирана от компютрите, преносимите компютри и телефоните, без които множеството от нас към този момент не могат да си показват живота, можем да се възползваме и от тези познания.

Нумеролозите имат вяра, че последователността от цифри, които съставляват телефонния номер, може да окаже въздействие върху живота ни. Единственото, което би трябвало да извършите, е да научите нумерологичната осцилация на телефона си и да я разчетете вярно! За да извършите това, би трябвало да съберете всички цифри в телефонния си номер. Как да извършите това?

Пример:

Ако телефонният ви номер е 0898 754 880, вършим елементарна интервенция: 0+8+9+8+7+5+4+8+8+0 = 57, тъй че 5+7=12, 1+2=3, нумерологичното число на притежателя на телефона е 3.

След като узнаете цифрата си, обвързвано с телефонния ви номер, единственото, което би трябвало да извършите, е да научите неговите характерности и по какъв начин ви въздейства то!

Нумерологична 1

Вие сте доста креативна персона. Непрекъснато разширявате границите, вдигате летвата и вземате нещата в свои ръце. Самомотивирани и амбициозни сте, хората ви считат за същински бойци. Вие разбирате света на доста по-дълбоко равнище от множеството хора и това в действителност ви е от изгода в дълготраен проект.

 числа

Нумерологична 2

Вие сте човек, който като че ли има двойствена персона. Различно се държите с тези, които обичате, и изцяло разнообразни за тези, които не харесвате. Вие сте човек, който е податлив да бъде малко подценяван. Притежавате мощ, само че множеството хора не осъзнават това. Обичате да действате независимо и не позволявате на другите да ви пречат. Поставянето на граници е естествено за вас.

Нумерологична 3

Вие сте човек, който има многоизмерна персона. Изглежда, че виждате живота от разнообразни гледни точки. Умеете да вършиме изводи от разнообразни отзиви - вземате поради всички, даже и тези, които са в прорез с вашите убеждения.
Вие сте човек, който се доверява на хората. Изразявате мощни страсти, не се страхувате да го вършиме и даже не можете да се сдържате. Имате доста забавно въображение и сте доста общителни. Повечето хора харесват възприятието ви за комизъм и ви намират за обаятелен човек.

 числа

Нумерологична 4

Вие сте човек, който е наясно с това, което се случва към вас. Точно както четирите направления обобщават всички благоприятни условия, за нумерологичната четворка се споделя, че регистрира и схваща потребностите безусловно на всеки.
Като персона вие знаете какво ви движи или какво ви задържа. Много толерантен и благонадежден човек сте. Работите интензивно и поемате доста. Не обичате да се хвалите или да притегляте вниманието към себе си. По природа сте относително затворени. Можете да извършите доста, имате огромен капацитет, само че предпочитате да останете в сянка. 

Нумерологична 5

Вие сте от хората, които като че ли сплотяват всички детайли и усеща. Казват, че вашата персона обгръща петте съществени съставния елемент на живота, които са огън, вода, земя, сърце и въздух. Това образува сърцевината на съществуването.
Вие разполагате с всичко, с цел да съумеете и да живеете живота, за който мечтаете. Щедри сте, обичате да поемате опасности и от време на време ви е доста мъчно да седите умерено. Вие сте извънредно самостоятелен човек.

Нумерологична 6

Вие сте от хората, които обичат да се гмуркат в по-тъмната страна на живота. В това няма нищо неприятно. Но умеете да се възползвате от тези тъмни запаси, способни сте да унищожите всеки, който наподобява, че заплашва вас или някой ваш непосредствен.
В същото време сте изпълнени със съпричастност и съчувствие. Повече от подготвени сте да работите интензивно и да защитавате тези, които не могат да се защитят сами. Включвате се доста в живота на най-близките си хора и поемате контрола върху множеството неща, които те претърпяват. Вие сте доста специфичен човек.

 числа

Нумерологична 7

Най-вероятно е да сте доста интровертни. Вие сте човек, който обича да остава в света на книгите повече, в сравнение с в действителността. Мразите клюките. Често се оказва, че даже най-близките ви хора не ви схващат.
Имате доста загадъчна персона. От една страна, сте очарователни, ярки и гладки, а от друга - умеете отлично да криете личните си секрети. Невинната ви усмивка може да бъде лъжлива. Всичко това кара хората да приказват за вас.

Нумерологична 8

Вие сте от хората, които имат необятни и добре премислени хрумвания. Преди всичко друго цените времето с обичаните хора. Обичате да работите доста повече, в сравнение с би трябвало. Освен това сте мощно стимулирани и амбициозни. Имате и мощни лидерски умения. Хората обичат да си поддържат връзка с вас, тъй като ги мотивирате и им давате смисъл на живота.

Нумерологичен 9

Вие сте от хората, които наподобяват извънредно насочени към детайлите. Вие сте претенциозен перфекционист, който като че ли непрекъснато търси идеалното. Склонни сте да се стремите към съвършенство в съвсем всичко, което вършиме. В същото време сте доста надарени, което ви разрешава да бъдете отличници в доста области. Хората постоянно ви завиждат. И има за какво.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР