Дали си четете астрологическия зодиак, не знаем, но с този

...
Дали си четете астрологическия зодиак, не знаем, но с този
Коментари Харесай

Трифон Зарезан: 12-те алкохолни зодии

Дали си четете астрологическия зодиак, не знаем, само че с този - алкохолния, безусловно се запознайте. Може да научите нещо ново за себе си и половинката си на точния ден - през днешния ден, Трифон Зарезан, написа obekti.bg.

12-те зодиакални знака си имат и по-изтънчени качества. Те са им изключително потребни както на маса, по този начин и в други работи.

Зодия РАКИЯ (21.III.–20.IV.)

Разнолики, само че и разнодъхави са родените под знака на Ракията. С право българинът отколе вика: " Мириша на ракия, а не на дивотия! " Жената от тази зодия от време на време я назовават " слаба ракия ", само че постоянно тя се оказва скоросмъртница или пукница. Мъжът Ракия е с пикантен манталитет, а с цел да няма махмурлук, не става от масата. Държавата България е под този знак (виж " Пиянството на един народ " ). Зодия Ракия постоянно удря и неукия, и професора където би трябвало: първия в краката, втория в главата.

Зодия ВОДКА (21.IV.–21.V.)

Широки души са родените под знака на Водката. Жената Водка можете да я притежавате физически, само че духовно – в никакъв случай. Мъжът Водка е повече от брат – с него постоянно можете да се сортачите за някое мероприятие, било то цяло или половинка... Под този зодиакален знак беше страната Съюз на съветските социалистически републики, само че я гаврътнаха на екс (и от дълго време е екс), та остана единствено химнът частушка " Не хочу в забой, а хочу в запой... "! Родените под знака на Водката нямат проблеми в секса, защото са еднообразно положителни както в леглото, по този начин и под него.

Зодия ВИНО (22.V.–21.VI.)

Родените през първата половина на зодията са Бяло вино, а през втората половина – Червено. Първите ги избират студени, вторите – със стайна температура. Но и двата типа са добре признати, тъй като – както настояват античните римляни – в тази зодия е истината. Словоохотливи са – почнат ли един път, прекъсване няма. И не ревнуват, в случай че сте употребявали за аперитив компанията на някоя друга зодия. В секса обаче могат да ви предложат нещо с остатъчна захар, от което на другия ден боли глава и се появяват киселини, само че това са рисковете на сладкия живот.

Зодия РОМ (22.VI.–23.VII.)

Здраво стъпили на четири крайници върху житейската палуба са родените под знака на Рома. Това са хора, призоваващи към пътешествия. Девизът им е: " Всички пътища водят към Рома! " Петимни са за революции – както обществени, по този начин и полови, а с умопомрачителните си пакости доставят наслаждение и на близките, и на себе си. Способни са да убедят всекиго да им даде и последната си стотинка, та да я изпият дружно, като от самото начало пеят и танцуват от наслада. Държавата Куба е под този знак, само че там ромът към този момент е с купони.

Зодия УИСКИ (24.VII.–23.VIII.)

Родените под знака на Уискито са налични, само че не за всеки. В погледите им съвсем постоянно блестят бучки лед. Жената Уиски по предписание е с повечко лед, което е сигурен симптом, че ще ви изпързаля. Не може да й се отхвърли обаче, че постоянно го прави фигурно – с висока оценка както за трудност, по този начин и за артистичност. Мъжът Уиски не пада по-долу, в противен случай – постоянно е от горната страна. Компанията на тази зодия укрепва сърдечния тонус и усъвършенства мозъчните функционалности. Държавите Англия и Съединени американски щати са под знака на уискито, по тази причина са на свръхсветовно състояние.

Зодия БРЕНДИ (24.VIII.–23.IХ.)

Добри сътрудници са родените под знака Бренди – скромно интимни, само че задоволително настоятелен. Много постоянно обаче те са интимни в бизнеса, а настоятелен в секса. И въпреки всичко е по-добре да им се доверите за валутна интервенция, в сравнение с за хирургическа. Жената Бренди гледа повече на кафе вместо в очите. Мъжът Бренди пък избира да си гледа работата, т.е. да пие без отделяне от производството. Пазете се от неговия обаятелен " безоблачен удар " – по този начин ще ви замае главата, че ще ви я докара до положение на изтръпнал крайник.

Зодия МЕНТА (24.IХ.–23.Х.)

Родените под знака на Ментата са хрисими на тип, с което могат така да подлъжат всеки, че да позеленее чак. Жената Мента постоянно намира призванието си в търговията, а мъжът Мента – в политиката. Но в случай че дамата прави по този начин, че печели единствено тя (пеейки " Душата ми кантар е и все те блъскам в него " ), то мъжът прави по този начин, че губи цялостен народ. Напоследък от ден на ден ментаджии се занимават с ментиджмънт. В редки случаи обаче могат да решат нечии проблеми – единствено в случай че са стомашни (спомнете си поговорката " Мента за стомах! " ).

Зодия ДЖИН (24.Х.–22.ХI.)

Привидно затворени, родените под знака Джин постоянно са способни да ви изненадат, като се извисят. Духовното е тяхната буря и те доста добре си знаят цената. И дамата Джин, и мъжът Джин могат да основат положително, отлежало семейство, само че не трябва да им се дава доста независимост. Изтървете ли един път духа от бутилката, край, повече не го търсете, ами купувайте друга бутилка! Впрочем представителите на тази зодия не обичат да ги затапват.

Зодия КОНЯК (23.ХI.–21.ХII.)

Родените под знака на Коняка са достолепни и внушават почит. Хич и не правете опити да им сваляте звезди – те държат на своите. Е, дамата Коняк не би имала нещо срещу да свалите самата нея, само че обезателно в хотел с мнооого звезди. Мъжът Коняк е толкоз сладкодумен, че поради сладката приказка би пренебрегнал освен съпружеските си отговорности, само че и извънсъпружеските си. Под знака на Коняка са Грузия, Армения, Азербайджан – все страни, които в последно време виждат звезди измежду бял ден...

Зодия МАСТИКА (22.ХII.–20.I.)

Студени външно, само че тъкмо с това притеглят близките родените под знака Мастика. Тяхното кредо е: " Никаква мистичност, всичко е мастика! ". Жената Мастика е идеална брачна половинка, знак на фамилния мир – с нея под маслинови сенки замезват с маслинки... Държавата Гърция е под знака на Мастиката, само че там на тази зодия й викат Узо. Мъжът Мастика е кадърен на всичко – изключително го притегля зодия Мента за така наречения полов облак. В фамилията си обаче той няма проблеми – постоянно има кой да се погрижи за жена му.

Зодия ВЕРМУТ (21.I.–19.II.)

Изключително общителни, родените под знака на Вермута нямат нищо срещу да ги забъркват в служебни или интимни коктейли. В резултат на последните се явяват доста смесени бракове. Всички от тази зодия обичат да ги клатят – имат вяра, че по този начин коктейлът става по-хубав. Тяхната безрезервност ги издига в службата, тъй като те умеят да придават наслада. Единствено не попадат може би в съставките на коктейл " Молотов ", само че пък се знае, че самият Молотов е бил роден под знака на Вермута, което се оказва пагубно за Вермахта.

Зодия БИРИ (20.II.–20.III.)

Светли и тъмни биват родените под знака Бири, само че и двата типа дават обещание ярко бъдеще. Всеки търси тяхната компания, изключително заран. Пред житейската пяна тяхната е за предпочитане. Жените Бири постоянно са на една ръка разстояние, а мъжете Бири знаят за какво.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР