Дали един мъж е влюбен и възбуден от близостта на

...
Дали един мъж е влюбен и възбуден от близостта на
Коментари Харесай

Как мъжете могат да разберат, че една жена е привлечена от тях

Дали един мъж е влюбен и възбуден от близостта на дадена дама до него, може елементарно да се разбере от всяка досетлива и наблюдателна жена. А и сами се досещате за съответния физически симптом, който най-добре може да издаде положението на неговия собственик.

Представителите на мощния пол обаче са изправени пред малко по-голямо усложнение, когато желаят да схванат дали дамата против тях е влюбена. Когато представителките на женския пол изпитват привличане към някого, това провокира неспокойствие у тях, което от своя страна остава физически отблясъци – забързване на физическите процеси в организма, на сърдечния темп и така нататък Това от своя страна води до по-високо потоотделяне. И ето точно тук е разковничето, в което се крият женските сигнали, които могат да подскажат на мъжа, че тя е възбудена. Става дума за аромата.



Известен факт е, че хората са в положение да разпознават тъгата или страха на човек, с помощта на миризмата. Оказва се обаче, че мъжете в действителност могат да доловят с обонянието си и половата възбуденост в женския пол. За да се откри това, са извършени разнообразни изследвания, като на мъжете е обещано да долавят с обонянието си проби с мирис на пот, извлечена от аксиларната област (подмишницата) на дамите.

Част от дамите, взели участие в изследването, били полово възбудени, а друга част – не. Резултатите се оказали много забавни. Според тях мъжете намират за по-привлекателен аромата на пот от възбудени дами, за разлика от този на останалите, които се намирали в обикновено положение.



Това било изцяло задоволително, с цел да стигнат учените до следния забавен извод, а точно, че тялото е изцяло способно да изпраща химически сигнали посредством миризмата си, с цел да провокира полов отговор от различен човек.

Или с други думи, ароматът може да се окаже превъзходен инструмент за разбирането на полов интерес в другия човек. В случая потта може да бъде химически сигнал, който да провокира отговор от другата страна.

Езикът на тялото също служи за разгадаване на съществуването на полова възбуденост. В случая незаменима роля играят звуците, външният тип и докосването.

Струва си да споменем също по този начин, че съществуват полови феромони, които служат за привличане на противоположния пол, и някои комерсиални артикули се популяризират с изказванието, че съдържат такива феромони, които работят като афродизиак. Ако такива реалност съществуват, тогава е допустимо напръскването с парфюм с феромони, който да ни направи по-привлекателни. За да се разбере дали човешките феромони в действителност покачват чара и привлекателността на дамите в очите на противоположния пол обаче, все още са нужни повече проучвания.



 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР