Дългоочакваната сватба на най-голямата внучка на цар Симеон Втори -

...
Дългоочакваната сватба на най-голямата внучка на цар Симеон Втори -
Коментари Харесай

Внучката на Царя събира родителите си. Причина за вълнуващата среща е...

Дългоочакваната женитба на най-голямата внучка на цар Симеон Втори - Мафалда, и нейния другар Марк Абуслейман, наближава. Двамата са в трескава подготовка на тържеството, само че има едно нещо, което прави упованието на събитието още по-вълнуващо за тях.

На 28 май тази година Мафалда ще каже "Да " на обичания си не къде и да е, а в Палма де Майорка - на същото място, където преди 30 години татко ѝ - княз Кирил, и майка ѝ - княгиня Росарио, са се врекли един на различен.



Росарио Надал

По-интересното е, че събитието събира разведените ѝ родители за първи път отдавна насам. Росарио Надал е родена точно там, а Кирил има къща на острова.

Князът и княгинята се разделиха преди повече от 9 години, след 20-годишен брак. Днес всеки от тях дели живота си с нов сътрудник. И въпреки и да се срещат прекомерно рядко, някогашната двойка поддържа топли връзки.



Принц Кирил

Тържеството и за тях ще бъде вълнуващо, защото на 28 май ще се съберат още веднъж дружно на същото място, на което са минали под венчилото, този път поради щерка си.

Надяваме се островът и сватбата този път да носят по-добра прокоба, разясняват испанските медии. Мафалда не се опасява от суеверия и чака с неспокойствие да се омъжи за избраника си.

Congratulations to Princess Mafalda of Bulgaria and Marc Abousleiman who got engaged!

It has been reported that they will marry in May in Mallorca. Mafalda is the daughter of Prince Kyril & Rosario Nadal and granddaughter of Tsar Simeon II & Queen Margarita

: Mafalda
— CoutureAndRoyals (@CoutureRoyals)
Титлиге също не са измежду нещата, които могат да я изкушат. Няма и потребност, несъмнено. Дори не се бори за купа, няма и потребност, несъмнено. Ако желае такава, то тя ще е да оглави като княгиня класацията на „ Билборд “. Само преди няколко месеца Мафалда издаде Decir Adios - първия си сингъл на испански, неин майчин език.

Мафалда притегли вниманието към себе си през 2018 година, като пусна свои авторски песни. 27-годишната млада дама, изявяваща се като певица и композитор, живее в Испания, Мадрид, откакто се мести от родния си Лондон. Учила е във Френския колеж в английската столица. Интересен факт е, че е кръстена на по-малката сестра на Царицата-майка – Принцеса Мафалда Савойска.

Избраникът на Мафалда - Марк, също не е инцидентен. Мъжът, спечелил сърцето ѝ, също е роден в Лондон. Той е английски финансист от ливански генезис. Син е на известния политик Камил Абуслейман, който беше министър на труда на Ливан.

Любовта сред Малфада и Марк пламва в Лондон, където се срещат. Не след дълго влюбената двойка отпътува за Бостън. Там Мафалда и Марк не престават университетското си образование, като внучката на Симеон Сакскобурготски записва в влиятелния музикален лицей Бъркли, а Марк учи компютърно инженерство в Харвард.

Докото живее в Лондон, Мафалда интензивно се включва и ангажира в разнообразни благотворителни акции, ориентирани към България. Тя дружно със своята сестра Олимпия подкрепят със лична самодейност акцията по набиране на средства за построяването на Българската чешмичка в лондонския Кенсингтън Гардънс, подарък от българската общественост на лондончани в Олимпийската 2015 година

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР