Да ви кажа честно направо съм дълбоко обиден на това,

...
Да ви кажа честно направо съм дълбоко обиден на това,
Коментари Харесай

Костадинов обиден атаката към БФС

" Да ви кажа почтено напряко съм надълбоко афектиран на това, което се случва по медиите от много време. Отправят се обвинявания, които нямат нищо ", съобщи през днешния ден на специфичната конференция в " Бояна " отговорникът за детско-юношеския футбол в БФС Емил Костадинов.Героят от " Парк де Пренс " изригна във връзка обвиняванията към организацията за неправометно харчене на държавни средства в следствие на бТВ..

Именно Костадинов е уредник на детските лагери, за които се твърди, че са плащани повишени цени за настаняване по хотели, част от които са свързани с хора от Изпълнителния комитет на БФС.

" Искам да обясня за тези шампионати, за които аз съм директно виновен. Говори се, че 75 лв. е било скъпо и че някъде имало за 50 лв.. В тези 75 лв. не влиза единствено спане и храна, а много други неща, като здравно обслужване, тренировки, транспортиране до игрищата и други. Една медия да хвърля върху нас такава тиня, няма да стане. Ще се борим до дъно. Притеснения нямам, тъй като знам какво съм правил ", разяснява Костадинов..

 

" Полицията, взаимно с сътрудниците от футболния съюз, които са тук, приготвят документите ", съобщи изпълнителният шеф на Съюза Борислав Попов във връзка на влизането на чиновници на Министерство на вътрешните работи в централата на БФС..

" Засега нищо ужасно няма. Не е прелестно това, което претърпяват сътрудниците сега ", добави той. По думите му от БФС биха съдействали, в случай че им е бил поискана документите, с цел да не се постанова полицията да идва на място.

" Считаме, че положителното име на футболния съюз е наранено по недобронамерен метод ", сподели още Попов.

Костадинов и Попов говдориха за договорите за екипировка на детски шампионати, програмата за развиване на юношеския футбол, която включва лагери на тимовете от елитните групи, както и въпроса с възобновяване на терените на стадион " Черноморец " в Бургас, които бяха база за подготовка за Европейското състезание за юноши през 2015 година.

Попов посочи, че по първите две тематики в БФС постоянно са се управлявали от правилото " цена-качество ", а задачата е била децата да упражняват на хубави терени, да са добре екипирани, добре нахранени и да са настанени във допустимо най-хубави условия.

Той сподели също по този начин, че в значително случаи от БФС са прибирали пари от отпуснатите средства от Министерството на спорта.
Попов също по този начин заяви по третата тематика, че от УЕФА са изпратили приветствено писмо, в която хвалят БФС за организацията на Европейския шампионат за юноши през 2015 година и за основаните условия за тренировки на участващите тимове, като добави, че не е получено нито едно недоволство от отборите в тази посока.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР