Да разберете дали изпитвате истинска любов към някого или случващото

...
Да разберете дали изпитвате истинска любов към някого или случващото
Коментари Харесай

Любов или просто хлътване – как да разберете

Да разберете дали изпитвате същинска обич към някого или протичащото се е просто мимолетно вдлъбване, от време на време може да е сложна задача. Вероятно първоначално всичко е почнало с флирт, а по-късно е прераснало в освен това. Но по какъв начин да сте сигурни?

Ето и няколко метода по какъв начин да разберете дали в действителност сте влюбени в някого или просто сте хлътнали по него.

Всичко във връзката ви се случва от единствено себе си

Тежестта на работните отговорности и безбройните задания, които изискват вниманието ни, сигурно може да накара любовта ви да помръкне. Ето за какво е от значително значение да разпалвате пламъка на пристрастеността понякога. Когато това се случва без изпитание, без никакво възприятие за обвързване, това е явен знак, че и двамата се обичате и това не е просто нещо мимолетно.

Но в случай че непрекъснато чакате сътрудникът ви да направи първата крачка, това може да е знак, че любовта ви е по-скоро еднопосочна. Същото е и с разменени функции. Трябва да разберете, че същинската обич в никакъв случай не би трябвало да бъде състезание, в което всеки от сътрудниците се бори за надзор или власт. Всяко в допълнение изпитание би трябвало да е в полза на по-здравословното и устойчиво партньорство, а не просто да се надува личното его.

 да разберете Любов или просто вдлъбване – по какъв начин да разберете

Усещате сигурност в колегата си

Когато изпитвате обич към някого, това е неизменима, устойчива връзка сред двама ви. Нищо, което той прави или споделя, няма да промени връзката, която двамата споделяте. Дори в случай че единият от вас има неприятен ден или не е склонен с нещо, вие подхождате към обстановката със съпричастност и почитание, вместо незабавно да се скарате или да се счупите.

Флиртуването пък е вълнуващо, като пътешестване с неравности и завои. Възможно е в един миг да се чувствате преизпълнени с любов към колегата си, а в идващия да разберете, че не сте сигурни в възприятията си. Любовта, която произтича само от пристрастеността и възприятието на пристрастеност, ще попречва способността ви да разбирате и да разчитате на колегата си. Ако се окаже, че обвинявате колегата си за недоразумения или поставяте под въпрос неговата отдаденост на връзката, може би просто сте хлътнали по него, само че не сте в действителност влюбени.

 да разберете Любов или просто вдлъбване – по какъв начин да разберете

Давате приоритет на колегата си и пробвате да задълбочите връзката си

Сърцето ви прескача при мисълта да прекарвате повече време с обичания човек. Прозаичните ежедневни отговорности към този момент не ви се костват задължение, когато знаете, че в края им ще можете да споделите няколко мига с любовта на живота си. Гледането на филм, който и двамата обожавате, поклащането в ритъма на хубава музика или просто отдаването на някои интимни моменти се трансформира в кулминационната точка на деня ви.

Разбира се, желанието за известно време за самостоятелни ползи е изцяло обикновено във всяка здрава връзка. Но когато в действителност обичате някого, вие желаете повече. Искате да разберете и да изследвате нови способи за доближаване и да задълбочите връзката си. Жадувате за действия, които да разкрият най-хубавото и у двама ви.

От друга страна, в случай че вашият приоритет е да останете независима персона и да водите самостоятелен живот, тогава може да разберете, че сте просто хлътнали по него, само че не сте подготвени за надълбоко обвързване. Може да предпочитате да се отдавате на действия, които са само по вашите ползи, без да мислите доста за включването на колегата си.

Приемате го подобен, какъвто е

Случвало ли ви се е да разберете, ч мислите, че сътрудникът ви може да бъде по-добър, в сравнение с е, по някаква причина? Възможно е просто да сте хлътнали по колегата си, в случай че тази мисъл се появява постоянно. Сравненията могат да се отразят зле на всяка връзка и евентуално да доведат до нейното раздробяване.

Истинската обич, въпреки това, се усеща безгранична и свободна от условия. С течение на времето стартирате да приемате и прегръщате неповторимите странности и недостатъци на колегата си, без да се сравнявате с другите. Така че, в случай че се уловите, че непрестанно сравнявате колегата си с някой различен, евентуално ще би трябвало да разберете, че възприятията ви са единствено сходство на това, което е любовта.

 да разберете Любов или просто вдлъбване – по какъв начин да разберете

Трудностите не ви плашат

Трябва да разберете, че всяка връзка претърпява своите възходи и падения. Когато първичната еуфория от любовта намалее, споровете и обвиняванията може да зачестят. И въпреки всичко могат да устоят тези, които имат силата да устоят на тези стихии.

Ако вие и вашият сътрудник останете непоколебими в посвещението си на провокациите на живота, любовта ви е същинска. Тя значи преданост и подготвеност да се подкрепяте абсолютно.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР