Да нямаш ум в главата е разбираемо, но когато това

...
Да нямаш ум в главата е разбираемо, но когато това
Коментари Харесай

ДЪНО! Народът на протест срещу насилието, а Мария показва какво й е купил биячът й

Да нямаш разум в главата е разбираемо, само че когато това се съчетае и с неналичието на всевъзможни морални полезности, става гротеска. Като тази на Мария, която, на фона на целия смут тези дни и хилядите хора, стягащи митинг в два града на следващия ден, реши да си затвърди простотията.
Знаем, че София и Стара Загора ще „ гръмнат “ от протестиращи против насилието на следващия ден, а чашата, преляла капката, е нарязаното над 400 пъти с макетен нож старозагорско момиче от следващия нерез – сган! Добрата вест е, че тази заран въпросната сган е задържана и арестувана, само че занапред ще забележим какво ще му отсъдят.
И на фона на всичко това, Мара Отварачката освен не написа и дума по проблема, само че и реши да демонстрира какво й купил мъжът й бияч – Миро Дзвера. За разлика от нея, Тита, Иво Аръков, Диона, Цвети на Криско, Михаела Филева и редица други скочиха гневни в нета и реагираха с постове. Марчето не, предава Flagman.
  Вижте тази обява в Instagram.
 

Че по какъв начин да реагира и какво да напише, благата, откакто я самата е подлагана на принуждение от брачна половинка си, само че с лекост си затваря очите. Щото оня обилно я компенсирал с пачки. Сега Мирослав Соколов й дотътрил някакъв букет, който – да, признаваме, че е прекрасен, само че какво ли се крие зад него?! Я засегнатост, я шамар… единствено Мария си знае.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР