Да бъдеш дете на топмодел или успешна актриса понякога може

...
Да бъдеш дете на топмодел или успешна актриса понякога може
Коментари Харесай

6 от най-стилните звездни майки и техните пораснали момичета

Да бъдеш дете на топмодел или сполучлива актриса от време на време може да не е елементарно, минимум тъй като постоянно ще го има това съпоставяне кой е по-добър. Но пък някои от тези към този момент пораснали девойки не се тормозят да вървят решително по техните стъпки – било то на стилния подиум или на снимачната площадка. Много от тях няма по какъв начин да не са повлияни и от стила на родителите си. Вече сме ви с какъв брой идентични тоалети могат да бъдат видяни Синди Крауфорд и щерка й Кая Гербер, както и. И до момента в който Кая към този момент има зад тила си доста фешън акции и ревюта, то за Лила Грейс те също към този момент са факт, само че сме сигурни, че занапред ще я виждаме в колаборации със международните марки.
               

Това се отнася и за дъщерите на Моника Белучи и Хайди Клум. На последното Alta Moda ревю на  двете майки бяха в публиката и разгорещено ръкопляскаха на порасналите си девойки – Дева и Лени, които дефилирaха в тоалети на италианската марка.
               

към този момент има няколко огромни акции и корици на най-известните фешън списания и помним онази сесия, която снимаха с Моника за италианския Vogue. Все по-често ще виждаме и Лени, дъщерята на Хайди Клум, за която изразът like mother, like daughter важи в цялостна мощ – и за хубостта, и за стила.
               

Като почитатели на Ванеса Паради и нейния френски изискан, няма по какъв начин да пропуснем и Лили-Роуз Деп, която с изключение на като дипломат на Chanel, направи и първите си функции в киното. Но с тези родители надали бихме очаквали нещо друго. Харесваме и небрежния й жанр, който като че ли върви по завещание и в който си проличава, че въпреки всичко е парижанка.
               

Ако сте гледали сериала Maid в стрийминг платформата Netflix, няма по какъв начин да не сте изумени от надарената Маргарет Куоли, която играе със своята майка. Младото момиче сигурно е наследило хубостта и чара на актрисата от „ Четири сватби и едно заравяне “, която в последно време няма никакъв проблем да демонстрира белите си коси под светлините на прожекторите. И да, наподобява ужасно!
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР