Д-р Леополдо Луке, който беше личният медик на Диего Марадона

...
Д-р Леополдо Луке, който беше личният медик на Диего Марадона
Коментари Харесай

Докторът на Марадона със скандални разкрития

Д-р Леополдо Луке, който беше персоналният доктор на Диего Марадона до последния му ден, разкри по какъв начин самият някогашен футболист е съдействал за кончината си. Лекарят е обвинен, че поради немарливост е предизвикал гибел по несъобразителност. Неговият дом и клиниката, в която работи, бяха претърсени от управляващите.

" Диего бе краен и неотстъпчив, не слушаше никого - разяснява Луке пред аржентинските медии.

" Трябваше да постъпи в рехабилитационен център, с цел да се лекува от алкохолната взаимозависимост, само че не искаше. Бяхме принудени да търсим салдото сред хапчетата, които трябваше да пие, и алкохола. Правеше каквото си изиска, никой нищо не можеше да му каже. По-миналия четвъртък ме наруга и изгони от къщата си, разяснява медикът.

" Такова отношение получаваха хората към него, откогато имаше проблеми със здравето. Не искаше да приказва с дъщерите си. Когато ме изгони, отхвърлих да си потегли, до момента в който не стане от леглото. Смъртта му не е резултат от лекарска неточност. Инфаркт може да получи всеки пациент в неговото положение, обикновено е ", добави той.

Така Луке удостовери показанията на една от медицинските сестри за препирня сред него и Марадона.

" Знам, че в този момент публицистите ще търсите провинен, само че аз нямам виновност. Единственото, което скрих, е, че го обожавах. Винаги съм го подкрепял, уповавам се хората да го схванат скоро. Диего бе печален и депресиран дълго време. Липсваха му неговите родители. Опитах да бъда добър другар и постоянно бях до него ", приключи медикът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР