Д-р Григор Желязков е по-известен в медицинските среди като доктора

...
Д-р Григор Желязков е по-известен в медицинските среди като доктора
Коментари Харесай

Докторът на Людмила Живкова: Тази рецепта е истинска благодат. Само с три съставки можете да убиете и най-мощната бактерия в организма

Д-р Григор Желязков е по-известен в медицинските среди като „ доктора на починалата щерка на Тодор Живков – Людмила Живкова “. По специалност той е гинеколог. Именно това е и повода за запознанството му с Людмила Живкова. По-късно обаче при случай доктор Желязков за малко не изгубва зрението си. Именно тогава той стартира да се занимава с билкарство и последователно минава от лоното на класическата медицина в това на знахарите и билколечителите. Точно с помощта на билките доктор Желязков резервира отчасти зрението си и по този начин няма потребност да употребява бастун или куче лидер, с цел да се придвижва. Нещо повече – с годините той си е построил добро име на един от най-хубавите и уважавани билкари в България. С методите си е оказал помощ на стоици хора в потребност.

Причината – той знае тъкмо коя билка за каква болка да употребява, само че също и по какъв начин да комбинира билките, за още по-добро разрешаване на проблемите.
Д-Р ЖЕЛЯЗКОВ ТВЪРДИ, ЧЕ РАЗПОЛАГА С РЕЦЕПТА ЗА ВЕЛИКОЛЕПНА СМЕСКА, С КОЯТО МОЖЕ ДА СПРЕ АБСОЛЮТНО ВСЕКИ ВЪЗПАЛИТЕЛЕН ПРОЦЕС В ОРГАНИЗМА
Самият той дефинира като най-силната бактерия, която може да нападна човешкото тяло Ешерихия коли. Тя населява по принцип чревната флора, само че когато стартира нейната разновидност, стартира и офанзивата ѝ върху разнообразни органи. Това води до възпаления, а на по-късен стадий и до съществени заболявания. За да се оправи с нея, лекарят предлага една своя рецепта, състояща се от три съставки.

Необходими са ви 50 грама листа от алое вера (вече ги има по билковите аптеки), 100 грама естествен пчелен мед и 150 мл домашно алено вино. От този балсам човек би трябвало да приема по една супена лъжица на гладно три пъти дневно, като е добре това да става тъкмо преди хранене. „ Важно е човек да се грижи за своя имунитет, тъй като точно той поддържа здравето му. Билките са чудесно средство за това, тъй като са подарък от Бога. Няма по-добър метод да се оправиш с заболяванията от природата. Тя ни е дала всичко, просто би трябвало да наредим пъзела. Именно това върша аз “, споделя доктор Григор Желязков.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР