Д-р Ева Цонкова, началник на Отделение Педиатрия, изрази своята благодарностДетското

...
Д-р Ева Цонкова, началник на Отделение Педиатрия, изрази своята благодарностДетското
Коментари Харесай

УМБАЛ „Канев“ получи дарение от Българската Коледа

Д-р Ева Цонкова, шеф на Отделение Педиатрия, изрази своята признателност

Детското поделение на университетска болница „ Канев “ с подаяние от акцията „ Българската коледа “.

Отделението по педиатрия получи ултразвукова система за педиатрична диагностика от благотворителната самодейност " Българската Коледа ".

Апаратът разрешава ехографско проучване на пациенти от нулева възраст, за диагностика на сърдечно- съдовата система, храносмилателната и отделителната система, както и за трансфонтанелно проучване на централната нервна система при бебета. Ехографското проучване е актуален неизвазивен способ, който разрешава бърза диагностика, в същото време с това е безусловно безвредно и не натоварва с никакви лъчения детския организъм. Прецизната инсталация ще бъде употребена от пациентите както на неонатлология, по този начин и за всички педиатрични пациенти в болничното заведение, които имат потребност от това проучване, обясниха от лечебното заведение.

„ Изключително сме признателни за дарението, тъй като за нас здравето, прецизната диагностика и лекуването на нашите пациенти е от най- огромно значение. Приветствам самодейността Българската Коледа, а на тези които подаряват благодарим. “ Това сподели доктор Ева Цонкова, шеф на Отделение Педиатрия на Университетска болница „ Канев “.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР