CREDiPORT е платформа, на която се срещат клиентът и банките,

...
CREDiPORT е платформа, на която се срещат клиентът и банките,
Коментари Харесай

Как да получим най-добрата лихва

CREDiPORT е платформа, на която се срещат клиентът и банките, с цел да реализиран най-изгодните предложения Услугите, които дава онлайн порталът, се употребяват елементарно и са изцяло безвъзмездни
Искате да теглите заем за жилище, необходим ви е потребителски заем или пари за финансиране на бизнеса.

Но по какъв начин най-лесно и бързо да получите най-изгодните предложения? Обикалянето по банките и сравняването на предложенията лишава доста време, с което деловите хора не разполагат. Както и ровенето по уеб страниците на всяка обособена кредитна институция. А и постоянно има риск да бъде пропусната някоя значима детайлност - сякаш най-ниски лихви, само че има скрити такси и други условия, които в последна сметка ще усилят сумата за връщане.

Днес доста хора желаят да рефинансират старите си заеми. Но за това още веднъж би трябвало да изминат дългия и сложен път в търсене на най-хубавото предложение. А и дали банката няма да открие някакви аргументи, с цел да откаже заема? Тогава всички старания са били напразни.

И в случай че преди години не е имало друга опция, с изключение на всеки самичък да търси предложения и да договаря с кредитни инспектори, в този момент има доста по-лесен метод - всичко да стане онлайн посредством кредитен медиатор. Такъв е Кредипорт /CREDiPORT/ - онлайн платформа, където непосредствено се срещат клиентът и банките, с цел да реализиран изцяло транспарантно най-изгодните предложения. През Кредипорт единствено с една поръчка онлайн клиентите могат да заявят общоприет ипотечен или потребителски заем от банка или бърз заем за покупка на артикули, сливане на отговорности или друго, съгласно характерните им потребности и желания.

Кредипорт обезпечава лични предложения въз основа на упованията и условията на потребителите, като взема поради и значимите критерии, прилагани от банките. Компанията работи единствено с лицензирани финансови и нефинансови институции, водачи на пазара.

Онлайн порталът е финансов хипермаркет - предлага освен опция за избиране на най-изгодната рента по разнообразни типове заеми, само че и застрахователни услуги, както и скъпи препоръки в региона на пенсионното обезпечаване. Какви са преимуществата - приемането на доста предложения онлайн пести скъпо време. А с избора на най-хубавата се пестят пари. Кредипорт /CREDiPORT/ е регистриран кредитен медиатор в Българска народна банка. CREDiPORT Ins е лицензиран осигурителен брокер, вписан в регистъра на КФН и работи с множеството застрахователни сдружения в България.  Всички огромни финансови институции по света имат, възнамеряват да основат или да купят такава платформа. В България CREDiPORT няма аналози все още.

Как се употребяват финансовите услуги

Финансовото странствуване в онлайн портала може да се случи когато и да е на денонощието. На електронния адрес https://crediport.bg/ клиентът избира търсената услуга - в тази ситуация " Кредити ". Излизат разнообразни благоприятни условия - потребителски, ипотечни, бизнес заеми.

Да разгледаме образеца с ипотечния заем. Ясно е, че за него е нужно поръчителство на парцел. От Кредипорт показват, че срокът за погасяване е от 6 до 360 месеца, или 30 години.

Посочено е още, че клиентът получава безвъзмезден електронен автограф. Това значи, че цялата процедура ще бъде оптимално улеснена и ще се случи даже без да се постанова потребителят да излиза от вкъщи си.

Какви ще са месечните вноски

Това е извънредно значим въпрос за всеки предстоящ кредитополучател, с цел да може да реши по какъв начин изтегленият дълготраен заем ще се отрази на месечните му приходи. Изчислението е мъчно, само че в платформата Кредипорт е разполагаем калкулатор, в който вкарваме мечтаната сума и стремежи период за погашение.

Например: 100 000 лв. за 20 години, при застрахователен приход сред 1600 и 2000 лв. - месечната вноска ще е 554,60 лв., общо ще изплатим на банката 133 103, 42 лв., като единствено лихвата ще е 33 103,42 лева

Веднага можем да съпоставим дали ще е по-изгодно да вземем заема за по-кратък период, да вземем за пример за 15 година, при същите останали параметри: тогава месечната вноска ще е 690,58 лева, само че общата сума, която ще върнем на банката, ще е 124 304,70 лева, като оскъпяването пада на 24 304,70 лева От Кредипорт припомнят, че калкулацията е примерна, не съставлява комерсиална оферта и е единствено ориентир за възможен размер на погасителна вноска при посочени период и сума на заем. Окончателните параметри на заема и изискванията по него се дефинират от кредитиращата институция и могат да се разграничават от показаната калкулация.

Как да проверим персоналния си кредитен рейтинг

Как изглеждаме в очите на банката и имаме ли късмет да отговорим на нейните условия за приемане на заем?

Кредипорт дава опция всеки самичък да ревизира кредитния си рейтинг. Това става с отговаряне на няколко въпроса, като информацията е изцяло анонимна. Тази услуга също е безвъзмездна.

Ако клиентът получи положителни шансове за представянето си пред банките, финансовият навигатор го води нататък през процедурите.

Попълва се онлайн заявление в платформата през компютъра или смарт телефона, като това става интерактивно чрез чат-бот.

При потребност от подпомагане квалифицираните финансови специалисти на Кредипорт са разполагаем на всяка стъпка от процеса - връзката с тях е посредством мобилен телефон или имейл. След това те обработват заявката и го изпращат в разнообразни банки. Тъй като тематиката със сигурността на персоналните данни е доста сензитивна за обществото, от CREDiPORT са обърнали особено внимание на отбраната. Използват се най-съвременните средства и целият развой - от мрежата до функционалностите за потребителско преживяване, се подлага на непоколебим надзор.

В последна сметка клиентът има късмет да получи доста оферти от банките. След това самичък избира най-изгодното и подписва контракт.

Бързо, елементарно и съвременно.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР