COVID конспираторите, които подозрително някак… после се оказаха и защитници

...
COVID конспираторите, които подозрително някак… после се оказаха и защитници
Коментари Харесай

Мозъчни донори: ваксината убивала. Тъкмо я бяха позабравили тази щуротия…

COVID конспираторите, които съмнително някак… след това се оказаха и бранители на путин и путинландия във войната, се присетиха, че имат и втори фронт на конспирациите си. 

Улисани в отбрана на кремълския шеф, съвсе-е-е-ем не помниха, че всичко за мозъчното донорство у нас стартира в действителност с плоскоземните теории за Коронавирус. 

И тъй като евразийското джудже затъна, забуксува, заскърца и му се вижда краят, те почувстваха, че имат потребност от малко позитивна сила в тоя живот и се върнаха към ковида; по-лесно им е. 

За всеки умрял от инфаркт, те започнаха да бълват: от ваксинката е… ц,ц,ц, ей ви нà, честито на ваксаните, ей това ви чака всичките! 

Злорадо и на драго сърце някак…

Да, това е модата в конспирациите – който почине от нещо друго от патрон, в този момент го афишират за жертва на имунизациите. 

Смешното е, че до наскоро СЪЩИТЕ се оплакваха: „ всички ги пишете умрели от короната, всички ги пишете умрели от ковида! “ 

Така реагираха на формалните статистики.

Дори се „ майтапиха “ (слагам го в кавички, тъй като те имат „ възприятие за комизъм “ колкото ролка тапети), когато видеха публикация за паднал от високо, убит или удавен, че „ ха-ха-ха, в този момент ще го пишете, че от ковида е починал, нали всичко пишете в този момент на ковида! “

Значи, да уточним: оплакваха се, че всичко се приписва на ковида, само че самите те в този момент приписват всичко на имунизацията? И не виждат иронията в това… Супер. 

Вчера умря мъж в Симитли, евентуална причина: инфаркт. Мрежата се изпълни с конспиратори, които безусловно уверено (все едно са лекари!) изясняват (макар много неграмотно), че имунизацията е отговорна за инфаркта на индивида. Че е отговорна и за още доста други, за които медиите не пишат (по някаква причина). 

Тези конспирации, колкото и фантасмагорично и „ красиво “ да са заплетени, постоянно се провалят на най-важния тест: да отговорят на въпроса „ за какво? “. Защо медиите ще мълчат? Защо имунизацията, в случай че предизвиква това, е сложена към 6 милиарда пъти (а популацията към момента расте)? Защо здравните управляващи ще желаят да поставят нездравословна ваксина? Ако желаят да те убият, не е ли по-лесно да го създадат с мръсния въздух, некачествената храна, високото равнище на стрес, дребната ти заплата, скапаното опазване на здравето, скъпите лекарства… О, чакай… това всичкото май го има, а? Но ти си сигурен, че особено ще те имунизират, с цел да те убият в някакъв неустановен период сред 2 и 20 години напред в бъдещето? Гениално. 

А ние също би трябвало да си отговорим на въпроса „ за какво? “. Защо възрастни хора имат вяра на сходни тъпотии?

Защото да „ знаеш различни истини “ те кара да се чувстваш елитарно – все едно си част от дребна група „ просветлени “. Фактът, че не разбираш от нищо единствено прави вярата по-лесна – би трябвало да ти кажат, че е „ различна “ истина и че „ медиите не пишат за това “ и към този момент си част от „ елитния клуб “ на знаещите тайната. Това ти е задоволително. 

Защото образованието в България е убито от към 78 години насам. Гордеещите се с безплатното обучение по байтошово време, напълно са пропуснали да видят, че нищо не е безплатно… платили са с мозъка и душата си, та през днешния ден имат вяра, че имунизациите ги убиват, а путин ги пази. 

Защото ръководещите три десетилетия след (уж) рухването на диктатурата на Държавна сигурност, политбюро и алените цървули, от ден на ден задълбочават рецесията с образованието, тъй като те самите са некадърни простаци, които имат потребност от това народът да е планктон, с цел да може те да са „ ръководещи “. 

Тези, които считат, че имунизацията ги убива, а путин ги пази, всекидневно са облъчвани от подправени медии (иронията е, че те считат естествените медии за фалшиви) от талази ненавист и ужасии – които ги направляват да ненавиждат и да се опасяват от света – по този начин са по-лесни за операция. 

И не, на политиците не им пука, че по този начин възпитаха няколко генерации нападателни зомбита, които се самоизбиват – неотдавна един умъртви съседа си на Женски пазар в София поради спор за врата, насилието вътре в фамилията, зад затворена врата, става ежедневие… 

Не, не им пука. Те имат потребност от тази хранителна среда, с цел да оцеляват политически. Иначе ще са изхвърлени на бунището на историята, където им е мястото. 

Много добре знаят какво забъркват, само че не им пука. 

1. убий образованието;
2. заливай със боязън – 

Това им е рецептата за политически триумф. За фалшификация: вкарай себе си в облика на народняк и приказва като каналджия и си си подсигурил триумфа на 90%... останалите 10% са утвърждението на генералите от Държавна сигурност, които раздават постовете. Шегувам се, схваща се… утвърждението е 90%. 

И не забравяйте: в този момент мозъчните донори си мечтаят за две неща: президентска република (на кремълско ръчно управление); и ръководство посредством референдуми (не им е ясно по какъв начин се съчетават тъкмо тези две неща, само че ги искат). 

Референдум. ТЕ да ръководят. Да се допитват до ТЯХ. Нищо, че не вършат разлика сред Еврозона и Шенген, желаят да ги питат каква да е политиката на цялата държава; в случай че може и външната – да бъдем другари със Северна Корея и лилипутин. 

Чудесно. 

Само едно са не запомнили да плануват кукловодите: след едно несъмнено равнище на затъпяване, масата от елементарно управляема става изцяло неуправляема. 
 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР