© Юлия Лазарова Тъкмо си помислих, че златната ера на

...
© Юлия Лазарова Тъкмо си помислих, че златната ера на
Коментари Харесай

КапиталНО

© Юлия Лазарова " Тъкмо си помислих, че златната епоха на колосите на мисълта е отминала и няма към този момент плещи, на които да стъпя, се появи явлението Дани Кирилов - изключително бутиково издание на интелектуалната бижутерия, мисловно излишество на политическия интелектуален мизансцен, tabula raza за всяко интелектуално длето, лютвиместана на правораздаването.

Докато Цецо и Цецка ръсеха мисли като пудра захар, при Дани Кирилов те се изливат като шкембе супа. Колкото по-дълбоко гребеш с черпака, толкоз повече карантия излиза. Наслада за всеки умствен махмурлук. "
Тони Филипов, доктор, в уеб страницата Reduta.bg

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики " Обявяват (Андрей Луканов и Петър Младенов, бел. ред.), че социалистическата система у нас е в рецесия, за което упрекват Живков и неговата Държавна сигурност. Няма дисиденти и улични брожения против режима. Следователно за огромното болшинство българи той е бил изцяло или в забележителна степен търпим. Недоутрепаната още от перестройчици компартия два пъти получава безусловно болшинство на демократични избори. "
Д-Р Илия Илиев, някогашен чиновник на Първо основно ръководство на " Държавна сигурност " във в. " Труд "

" Наслушахме се на мъдро красиви конспирации за закон " Магнитски ", за нови банкрути на банки, за привиквания на килимчета, за някакви правосъдни каузи и впрочем нелепости. Фактите са пред очите ни и ръководството на Бойко Борисов за следващ път подсеща за онази максима, че никой не е оракул в личната си страна. "
Георги Харизанов, поитолог в разбор във в. " 24 часа "

" Ако не бях президент, и аз бих емигрирал. Със междинна заплата от 400 евро месечно македонските жители не биха желали да пропиляват живота си, до момента в който договарянията с Европейски Съюз лишават години и години. "
Президентът на Северна Македония Стево Пендаревски в Нови Сад, представен от Dnevnik,bg
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР