© Schoenherr Bulgaria Стефана Цекова е адвокат и съдружник в

...
© Schoenherr Bulgaria Стефана Цекова е адвокат и съдружник в
Коментари Харесай

Лекторите на Retail in Detail: Стефана Цекова

© Schoenherr Bulgaria Стефана Цекова е юрист и съучастник в адвокатско сдружение " Стоянов и Цекова " в съдействие с Schоеnherr. Тя специализира в областта на комерсиалното право и регулациите, като през последните няколко години работи със засилен фокус върху отбраната на персоналните данни. Сред клиентите й са компании от разнообразни браншове – търговия, осведомителни технологии, енергетика и инфраструктура.
Стефана Цекова има богат опит с голям брой локални и интернационалните сдружения в другите аспекти на обработка и трансфер на персонални данни, както и в голям брой производства пред Комисията за отбрана на персоналните данни.
Стефана Цекова е приключила право в Софийския университет " Св. Климент Охридски " и е минала през редица курсове за повишение на квалификацията.

Стефана Цекова ще бъде измежду лекторите на годишната конференция Retail in Detail, проведена от сп. " Регал " и GfK, по тематиката " GDPR & Retail – провокациите на европейския oбщ правилник за отбрана на персоналните данни при онлайн търговията ". Конференцията ще се организира на 31 октомври в Sofia Event Center. Повече за събитието, програмата, лекторите и регистрацията може да видите тук
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР