© Ayelet Noff DigitalK е водеща конференция за дигитални технологии

...
© Ayelet Noff DigitalK е водеща конференция за дигитални технологии
Коментари Харесай

Лекторите на Digitalk 2018: Айелет Ноф

© Ayelet Noff DigitalK е водеща конференция за цифрови технологии и бизнес нововъведения в Централна и Източна Европа. На 31 май и 1 юни тази година уредниците от " Капитал ", LAUNCHub Ventures и NEVEQ ще срещнат публиката от най-будните бизнес мозъци с лектори от AirBnb, AKQA, IndieGoGo, Pinterest, Amazon Alexa и доста други. Билети и повече информация за участниците може да откриете в уеб страницата на събитието, както и на страницата във Фейсбук. С 1 млн. тегления за 48 часа мобилното приложение Yo бие върха на Instagram. Още по тематиката
Лекторите на Digitalk 2018: Иън Уортън

Творчески шеф, AKQA
30 мар 2018
DigitalK 2018: Човекът против изкуствения разсъдък, обществените мрежи и цифровите нововъведения

На 31 май и 1 юни лектори от Airbnb, Amazon Alexa, IndieGoGo, Pinterest, R/GA, AKQA и доста други ще приказват за бъдещето на цифровия бизнес
20 мар 2018
Айелет Ноф е съосновател и изпълнителен шеф на PR организацията Blonde 2.0. Kомпанията е осъществила редица акции за близо 300 клиента, измежду които Гугъл, Microsoft, Hewlett-Packard, Viber и Panasonic. През 2015 година Blonde 2.0 получи премиите за PR акция на годината и Най-добра вайръл акция на влиятелното издание PR Daily за работата си по общественото мобилно приложение Yo.

Преди да основе Blonde 2.0 Айелет работи като маркетинг шеф в компанията за 3D дизайн на облекло Browzwear. Днес тя е едно от най-известните лица в PR сферата. Водещ е на предаването Startups Around the World’ по израелския i24 News и е създател на публикации за Forbes, The Next Web и VentureBeat.

Повече за лекторите на DigitalK, както и изявленията с тях, ще откриете на страниците на в. " Капитал " в идващите седмици. В специфичната графа във връзка събитието ще търсим и отговори на най-важните въпроси за обществените мрежи, изкуствения разсъдък, финтех промишлеността, умните устройства и цифровия бизнес.

Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР