© Капитал Още по темата Лекторите на Retail in Detail:

...
© Капитал Още по темата Лекторите на Retail in Detail:
Коментари Харесай

Лекторите на Retail in Detail: Камен Янкулов

© Капитал Още по тематиката
Лекторите на Retail in Detail: Стела Първанова

Търговски шеф на " Кауфланд България "
17 окт 2017
Лекторите на Retail in Detail: Милена Драгийска-Денчева

Главен изпълнителен шеф на " Лидл България "
16 окт 2017 Камен Янкулов е изпълнителният шеф на OLX и Shedd за България. Компанията е част от OLX Group – един от световните водачи в бизнеса с онлайн разгласи. Янкулов е част от OLX повече от 6 години, като е основал първите рекламни формати в платформата, отговарял е за динамичното продуктово развиване на olx.bg и мобилното приложение, въвеждането на опция за доставка сред потребителите, пускане на разнообразни услуги с добавена стойност и основаването на отдел " Връзки с клиенти ", който да обслужва характерните потребности на бизнеса в България.
Камен Янкулов има магистърска степен по бизнес администрация и се вълнува от нови технологии, пътувания и спорт. Преди да се причисли към OLX Group, е работил в " Нетинфо " като част от комерсиалния екип.

Камен Янкулов ще бъде измежду лекторите на годишната конференция Retail in Detail, проведена от сп. " Регал " и GfK, и ще взе участие в полемика на тематика " Как да работим с микроаудитории ". Конференцията ще се организира на 31 октомври в Sofia Event Center. Повече за събитието, програмата, лекторите и регистрацията може да видите тук
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР