Чувствате ли се сигурни във вашата връзка? Някога задавали ли

...
Чувствате ли се сигурни във вашата връзка? Някога задавали ли
Коментари Харесай

Ето 6 причини, които водят до раздяла

Чувствате ли се сигурни във вашата връзка? Някога задавали ли сте си въпроса какво би могло да докара до нейния край? Американски експерти по връзките разкриват кои са едни от най-честите аргументи двойките да се разделят.

Изливате гнева си един върху различен
Според експерти по връзките, по-вероятно е да излеем своите отрицателни страсти след неприятен работен ден или други персонални проблеми върху някого, който обичаме. Истината е, че взаимодействаме повече с колегата си, в сравнение с с всеки различен. За жал, когато това се трансформира в табиет във връзката, то може да отдалечи единият сътрудник.

Няма признателност
Колко постоянно половинката ви прави оценка това, което вършиме за нея или противоположното? Грешка, която води до раздробяване на връзката е, че сътрудниците се успокояват от обстоятелството, че имат сериозна връзка и се одобряват за даденост един различен. Забравят, че дребните неща, които другият прави са симптом на любов, грижа и че нищо не е даденост.

Проблеми с доверието
Доверието е пиедестал на една връзка и в случай че липсва, евентуално няма и обич сред двама души. Доверието в никакъв случай не се гради елементарно. Когато недоверието заради разнообразни аргументи се е прокраднало във взаимоотношенията, то тогава рано или късно единият или двамата сътрудници ще се уморят прочувствено от всичко това.

Липсват взаимни отстъпки
Може да звучи клиширано, само че една връзка би могла да е дълготрайна, сътрудниците да се усещат комфортно в нея, в случай че има взаимни отстъпки и от двете страни. Когато единият сътрудник е преобладаващ и взима по-голяма част от решенията или пък е този, който не е подготвен на взаимни отстъпки, другият напълно естествено стартира да не се усеща значима част от този съюз. Връзките са свързани с предоставяне и приемане, а компромисът е от значително значение.

Връзката ви се гради върху секрети
Имате ли секрети, които пазите от колегата си? Това е обикновено. Разбира се няма по какъв начин да споделим всичко. Но когато тайните са се настанили трайно във връзката ви, тогава нейното битие става комплицирано. Тайните, лъжата са сигурен метод да спреш да обичаш някого.

Насочвате виновността към другия
Така е най-лесно, нали? Да не поемеш отговорност за дейностите си или да смекчиш чувството за виновност. Напомня за държанието на децата. В зрелост обаче, в любовна връзка, това работи разрушително.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР