Кралството на планетата на маймуните е по кината от няколко

...
Кралството на планетата на маймуните е по кината от няколко
Коментари Харесай

Провал ли се оказа Кралството на планетата на маймуните в бокс офиса

" Кралството на планетата на маймуните " е по кината от няколко дни и към този момент много хора са съумели да схванат дали режисираният от Уес Бол е качествено продължение на франчайза, или не
 Фрея Алън - предизвикателно секси на премиерата на
Фрея Алън - предизвикателно секси на премиерата на " Кралството на планетата на маймуните "

Актрисата знае по какъв начин да притегли вниманието

Действието във кино лентата се развива няколко генерации маймуни след познатите ни дейности от трилогията, почнала с  " Възходът на планетата на маймуните ", минала през  " Зората на планетата на маймуните " и приключила с  " Войната за планетата на маймуните ".

Но тук нещата са доста по-различни, тъй като хората от преобладаващ тип са се трансформирали в изчезващ, а планетата принадлежи на маймуните. Тази идея се оказа сполучлива, тъй като резултатите от бокс офиса от първите три дни от премиерата на  " Кралството на планетата на маймуните " са много положителни.
 Снимка 664260

Според The Hollywood Reporter, в Северна Америка са регистрирани доходи в размер на  56.5 милиона $ за първите три дни. Докато в международен мащаб приходите са  72.5 милиона $ .
 Какво да чакаме от
Какво да чакаме от " Кралството на планетата на маймуните "

Този път хората няма да са преобладаващ тип

Това значи, че за първите три дни от премиерата си  " Кралството на планетата на маймуните " общо е спечелил 129 милиона $ . И това не е по никакъв начин зле поради обстоятелството, че бюджетът на кино лентата е бил малко към 165 милиона $. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР